تصویری از رئیسی و آنچه که ادعا شده پیجر است

برخی از رسانه‌های خارجی تصویری از شهید رئیسی منتشر شده، که ادعا می‌شود وی نیز از پیجر استفاده می‌کرده و موضوع حادثه هلی کوپتر نیز به این موضوع مرتبط بوده است.

به گزارش رصد روز، برخی از رسانه‌های خارجی تصویری از شهید رئیسی منتشر شده، که ادعا می‌شود وی نیز از پیجر استفاده می‌کرده و موضوع حادثه هلی کوپتر نیز به این موضوع مرتبط بوده است.

حوالی ساعت ۳:۳۰ بعد از ظهر روز سه‌شنبه هفدهم سپتامبر ۲۰۲۴ شماری از دستگاه‌های دریافت پیام معروف به «پیجر» که در اختیار تعدادی از شهروندان لبنانی از جمله برخی کارکنان، یگان‌ها و موسسات مختلف حزب‌الله بود منفجر شد.

بنابرآنچه تابناک روایت می‌کند، حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای در خصوص حادثه انفجار دستگاه‌های ارتباطی در بیروت اعلام کرد: دستگاه‌های ویژه در حزب‌الله در حال حاضر مشغول اجرای تحقیقات گسترده امنیتی و علمی برای فهمیدن دلایلی که به این انفجارهای همزمان انجامیده هستند.

در حالی که هنوز ابعاد امنیتی این اقدام تروریستی به طور کامل مشخص نشده است، برخی از افراد و رسانه‌ها با قطعیت کامل نسبت به این موضوع اظهارنظر کرده و حتی حادثه سقوط هلی کوپتر شهید رئیسی را به این موضوع ربط داده اند که از اساس موضوع بی ربطی است و می توان از آن دسته شایعات مجازی برای دشت چند کلیک بیشتر آن را عنوان کرد.

 

2 114

 

 

در همین رابطه اخیرا در برخی از رسانه‌های خارجی تصویری از شهید رئیسی منتشر شده، که ادعا می‌شود وی نیز از پیجر استفاده می‌کرده و موضوع حادثه هلی کوپتر نیز به این موضوع مرتبط بوده است.

3 110

اما با یک بررسی ساده، تخیلی بودن این فرضیه خیالی کاملا روشن می‌شود.

اولا با دقت بیشتر در عکس ادعایی از شهید رئیسی مشخص است که دستگاه ادعایی پیجر نبوده و یک ساعت دیجیتال است.

دوما هیچ مقام مسولی نیاز به داشتن پیجر بر روی میز مقابل خود ندارد و این وسیله برای ارتباط و اطلاع رسانی است.

سوما در حادثه سقوط هلی کوپتر افراد همراه با شهید رئیسی از تلفن همراه استفاده می‌کردند و اصولا اگر فرد یا افرادی نیاز به استفاده از پیجر داشته باشند دیگر همراه داشتن و ارتباط با آنها از طریق پیجر بی معناست.

 

سید ابراهیم رئیسی در مدرسه ابتدایی جوادیه شرکت کرد و تحصیل در علوم حوزوی را در مدرسه نواب و سپس در مدرسه علمیه آیت‌الله موسوی نژاد آغاز کرد. رئیسی در سال ۱۳۵۴ وارد حوزه علمیه قم و مدرسه علمیه آیت‌الله بروجردی شد و زمانی هم در مدرسه‌ای با مدیریت سید مرتضی پسندیده تحصیل کرد.او تحصیلات حوزوی خود را تا سطح چهار فقه و اصول در مدرسهٔ حقانی ادامه داد. علی مشکینی، حسین نوری همدانی، محمد فاضل لنکرانی، ابوالقاسم خزعلی، فاضل هرندی، ستوده، مروی خراسانی، مجتبی تهرانی، مرعشی، سید محمود هاشمی شاهرودی و مرتضی مطهری از جمله استادان وی بوده‌اند.

رئیسی در سال ۱۳۸۰ در کنکور دکتری مدرسه عالی شهید مطهری پذیرفته شد و در سال ۱۳۹۲ (پس از ۱۲ سال) مدرک دکتری فقه و حقوق خصوصی را از مدرسه عالی شهید مطهری اخذ کرد. محسن مهرعلیزاده در مناظرات انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ مدعی شد که تحصیلات رئیسی تنها شش کلاس است و با این تحصیلات نمی‌تواند کشور را اداره کند. پس از این گفته، رسانه‌های خبری تصویر مدرک دکتری او را منتشر کردند.اما برخی نیز اخذ این مدرک را برخلاف قانون ممنوعیت ادامه تحصیل کارگزاران کشور دانستند و به آن انتقاداتی وارد کردند. اینکه وی در زمان اخذ مدرک دکتری، در منصب معاون اولی قوه قضائیه اشتغال به کار داشته و بنابر ضمانت اجرایی این قانون، باید از یک تا سه سال انفصال از خدمت پیدا کند؛ از جمله این انتقادات بوده است. برخی نظیر رئیس مرکز مشاوران قوه قضائیه مدعی شده‌اند که رئیسی در خارج از ساعات اداری و در روزهای غیراداری و احیاناً با استفاده از مرخصی ساعتی و روزانه، به تحصیل پرداخته؛ بنابراین اخذ مدرک وی فاقد اشکال قانونی بوده است. این در حالی است که «عدم اشتغال به کار در خارج از دانشگاه»، یکی از پنج شروط عمومی پذیرش و «تعهد کتبی مبنی بر تحصیل تمام وقت در دوره دکتری» یکی از شروط تحصیل در مقطع دکتری این دانشگاه است. وی همچنین دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق بین‌الملل خصوصی بوده است.

در سال ۱۳۵۹ و در حالی‌که ۲۰ سال داشت، پس از چندماه که به عنوان دادیار در کرج فعالیت کرد با حکم علی قدوسی به عنوان دادستان کرج انتخاب شد. وی در تابستان ۱۳۶۱ با حفظ سمت به عنوان دادستان استان همدان نیز منصوب شد و به‌طور هم‌زمان در دو شهر به فعالیت پرداخت.

معاونت سیاسی دادستان انقلاب تهران
رئیسی که بعد از برکناری اسدالله لاجوردی، در سمت «معاونت گروهکی» دادستان تهران، برخورد با گروه‌های سیاسی زندان را بعهده داشت، در سال ۱۳۶۴ به عنوان جانشین علی رازینی دادستان انقلاب تهران انتخاب شد. وی در سال ۱۳۶۷، مورد توجه سید روح‌الله خمینی قرار گرفت و احکام ویژه و مستقیمی برای رسیدگی به مشکلات قضایی در برخی استانها از جمله لرستان، کرمانشاه و سمنان را مستقل از ساختار قوه قضائیه، از او دریافت کرد. بعد از آن هم خمینی چندین پرونده را برای تصمیم قضایی به او و حسینعلی نیری محول کرد.

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط