جایگاه بزرگ ترین بانک بورسی کشور تثبیت شد؛
رای قاطع سهامداران به افزایش سرمایه ۹۱ هزار میلیارد ریالی بانک ملت

به گزارش رصد روز،به نقل از روابط عمومی بانک ملت، در این مجمع که به ریاست مسعود نصر اصفهانی رییس هیات مدیره این بانک و نظارت قربان اسکندری مدیرکل بانک، بیمه و شرکت های دولتی وزارت اقتصاد به عنوان نماینده دولت و سلحشوری نماینده کانون شرکت های سرمایه گذاری سهام عدالت به عنوان ناظران، نورمحمدحسینی مدیرکل حقوقی بانک ملت به عنوان منشی و همچنین نمایندگان سازمان بورس، خصوصی سازی و حسابرسی برگزار شد، پس از ارائه گزارش رضا دولت آبادی، مدیرعامل این بانک و قرائت گزارش حسابرس و بازرس قانونی، سهامداران با افزایش ۳۴.۷ درصدی سرمایه بانک ملت از محل سود انباشته موافقت کردند.
قربان اسکندری، مدیرکل بانک، بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در این مجمع با قدردانی از تمامی کارکنان و مدیران بانک ملت، این افزایش سرمایه را به فال نیک گرفت و اظهار امیدواری کرد که این بانک بتواند در سال آینده پله های ترقی را با سرعت بیشتری طی کند.
این گزارش حاکی است، بانک ملت در تلاش است تا این افزایش سرمایه را تا قبل از پایان سال در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت برساند تا به عنوان سهام جایزه به پورتفوی سهامداران این بانک اضافه شود.
در این جلسه، مدیران ارشد بانک ملت به صورت حضوری و برخط به سوالات سهامداران در مورد عملکرد مالی این بانک پاسخ گفتند.
به جای این کارها مدیران بانک ملت به پرونده های کارکنانشان در ادارات کار استانها رسیدگی کنند که بیشترین شکایت را نسبت به سازمانهاو بانکها دارند بهتر نیست حق و حقوق همکارانی که سالها برای این سازمان زحمت کشیده اند بدهند تا بجای اینکه بفکر خالی کردن جیب مردم و پر کردن سهامدارانشان و چه بسا خودشان باشند بانک ملت بیشترین شکایات کارکنان خود از این سازمان را دارند چرا که حق و حقوقشان را به درستی نداده اند اما کارکنان که بیشتر بازنشستگان هستند از حق خود نمیگذرند و بیشترین پرونده ها را در اداره کار دادند و اکثرا هم موفق میشوند و این نشان دهنده ظلم این سازمان به کارکنانش هست