عکس زیر خاکی از سعید راد و فرزین

۴۵ سال پیش دزدان خانه سعید راد بعد از پایان سرقت با او تماس گرفتند.

به گزارش رصد روز، در تابستان سال ۱۳۵۸ زمانی که سعید راد به همراه عوامل فیلم برزخی‌ها در شیراز به سر می‌برد، از طریق تمایش تلفنی سارقان فهمید که از خانه‌اش دزدی شده است. خبر را به نقل از مجله اطلاعات جوانان مورخ ۱۲ شهریور ۱۳۵۸ بخوانید و عکس‌هایی از سعید راد در صحنه و پشت صحنه فیلم برزخی‌ها تماشا کنید.

4 50 3 56

احمدسعید حق پرست راد با نام هنری سعید راد ، بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون ۴ آبان ۱۳۲۶ در تهران متولد شد و دارای مدرک تحصیلی دیپلم است. احمد سعید حق‌پرست راد که با نام سعید راد شناخته می‌شود  بعد از ممنوع التصویر شدن در سال ۶۰ از ایران خارج شد و بعد از بازگشت به ایران مجددا فعالیت هنری خود را از سر گرفت و در چند فیلم سینمایی حضور پیدا کرد.

 

 

ازدواج
سعید راد تا کنون دوبار ازدواج کرده و هر دو به طلاق منجر شده است. او از ازدواج اول خود یک دختر به نام نگاه و یک پسر به نام سام دارد. دختر سعید راد دندانپزشک می باشد و پس از سالها از کانادا به ایران مهاجرت کرده است. او دو پسر به نامهای آریا و اَدَم همتی دارد که فوتبالیست هستند و اَدَم عضو تیم جوانان پرسپولیس می باشد و در زمان برانکوو، در رده بزرگسالان هم توانست چند بازی به میدان برود. سام پسر سعید راد نیز در زمینه وکالت فعالیت کرده و ساکن کانادا می باشد.

 

سعید راد در سال ۱۳۵۴ وقتی ۲۸ ساله بود برای بار دوم با همکار زن خود نوش آفرین که آن زمان جز بازیگران و خواننده های مشهور ایرانی بود ازدواج کرد. نوش آفرین پس از ۱۷ سال زندگی با سعید راد ایران را به قصد هندوستان ترک کرد و از سعید راد جدا شد. نوش آفرین در مصاحبه های تلویزیونی خود علت جدایی اش از سعید راد را سخت گیری و حسادت زیاد وی خواند.

 

سعید راد و نوه اش آدم همتی
سعید راد بعد از جدایی از همسر اول و دومش در حال حاضر مجرد است.

آقای بازیگر در ایام جوانی جذب بولینگ شده و یکی از افراد ماهر در این رشته ورزشی می باشد و حتی به مقام قهرمانی این رشته هم رسیده است. سعید راد علاوه بر بولینگ به دو، پیاده‌روی و دوچرخه سواری نیز علاقه مند است و هر روز صبح پیش از شروع هر کاری، زمانی را به ورزش اختصاص می دهد.

این هنرمند به تغذیه خود نیز بسیار اهمیت می دهد و در سن بالای خود، همچنان از تناسب اندام و سلامتی بدن برخوردار است.

 

 

تجربه حضور سعید راد در جبهه
سعید راد تقریبا دو ماه در جبهه حضور داشته و در انتقال هموگلوبین و بانک خون مورد نیاز بیمارستان‌ها کمک می کرد.

 

ورود سعید راد به عرصه بازیگری
سعید راد از سال ۱۳۴۷ به فعالیت در سینما پرداخت. او در سال ۱۳۶۰، پس از سالها دوری در فیلم سینمایی مرز به کارگردانی جمشید حیدری در کنار زنده یاد داوود رشیدی به هنرمندی پرداخت.

سعید راد در سال ۱۳۶۳ در فیلم عقاب‌ها ایفای نقش کرد و به اوج شهرت و افتخار رسید. فیلم عقابها اولین فیلم ایرانی در حوزه جنگ ایران و عراق، ساخته ساموئل خاچیکیان است که به فروش بالایی دست یافت.

 

سعید راد در فیلم عقابها
این هنرمند پس از فیلم عقابها به خارج از ایران مهاجرت کرده و در سال ۱۳۷۸ به ایران بازگشت و در سال ۱۳۸۲ در فیلم «دوئل» به کارگردانی احمدرضا درویش ایفای نقش کرد.

سعید راد پس از بازگشت به ایران در فیلم و سریال های بسیاری همچون در چشم باد، سرزمین کهن، پایان خدمت، چ، گیلدخت و ترور خاموش نقش آفرینی کرده و در سی امین جشنوارهٔ فیلم فجر، برندهٔ دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم “گیرنده” شد.

 

سعید راد در سریال ترور خاموش
ترور خاموش سریالی معمایی پلیسی به کارگردانی احمد معظمی است که در سال ۱۳۹۸ از شبکه یک سیما پخش شد.

این سریال با موضوع واقعی درباره یکی از پرونده های حساس در سال های اخیر است که به معضلات اجتماعی مانند مواد مخدر و حوزه امنیت می پردازد.

سعید راد در ترور خاموش نقش سعید صفایی، مامور امنیتی را ایفا می کند که برای سخنرانی در خصوص مواد مخدر و قاچاق آن عازم امارات متحده عربی شده و هنگام بازگشت توسط تروریست ها کشته می شود.

از دیگر بازیگران سریال ترور خاوش می توان پرویز فلاحی پور، ستاره اسکندری، پریوش نظریه، جلال فاطمی، سامیه لک، رویا میرعلمی، سپیده خداوردی، حسن اسدی، امیرمحمد زند، سمیرا حسینی، نازنین فراهانی و آوا دارویت را نام برد.

 

سعید راد در فیلم چ
فیلم سینمایی چ به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا در سال ۱۳۹۲ است که در سی و دومین جشنواره فیلم فجر موفق به کسب ۶ سیمرغ بلورین شد.

این فیلم داستان دو روز از زندگی شهید مصطفی چمران با بازی فریبرز عرب نیا را روایت می کند که در اواخر سال ۱۳۵۸ از طرف دولت موقت مامور می شود تا برای خاتمه دادن به درگیری های داخلی شهر پاوه به آنجا سفر کند.

او در این مسیر باید اصغر وصالی، فرمانده پاسداران و عنایتی، رئیس کردهای شورشی را قانع کند تا دست از شورش بردارند. از سوی دیگر تیمسار فلاحی با بازی سعید راد، فرمانده نیروی زمینی ارتش قصد دارد تا با تشخیص خود، جنگ را مدیریت کند. بابک حمیدیان، مهدی سلطانی، مریلا زارعی، امیررضا دلاوری و خسرو شهراز، از بازیگران مطرح این فیلم می باشند.

 

سعید راد در سریال گیلدخت
سریال گیلدخت به کارگردانی مجید اسماعیلی در سال ۱۴۰۱ است که سعید راد با نقشی متفاوت در آن به هنرمندی می پردازد. این سریال که داستان آن در دوران سلطنت مظفرالدین شاه قاجار و اتفاقات پیرامون ترور او می گذرد درباره زندگی جوانی به نام اسماعیل می باشد که دل در گرو مهر دختری به نام گلنار داده است.

سعید راد در این سریال نقش آشپز نابینایی را در کنار بازیگرانی همچون محمود پاک نیت، رضا اکبرپور، میترا رفیع، فریبا متخصص، شقایق فراهانی، سعید چنگیزیان، ثریا قاسمی، حبیب دهقان نسب و صالح میرزاآقایی ایفا می کند.

 

افتخارات سعید راد
از جمله افتخاراتی که این چهره موفق به کسب آنها شده است :

کسب دیپلم منتقدین به عنوان بهترین بازیگر در پنجمین دوره جشنواره سپاس برای فیلم سینمایی «روز چهارم» در سال ۱۳۵۲

برنده تدیس سپاس بهترین بازیگر نقش اول مرد در ششمین دوره جشنواره سپاس، برای فیلم « تنگنا» در سال ۱۳۵۳

برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد در بخش نگاه نو سی امین جشنواره فیلم فجر برای فیلم «گیرنده» در سال ۱۳۹۰

آثار سعید راد
فیلم های سینمایی:
امپراتور جهنم (۱۳۹۵)

مترو (۱۳۹۴)

عشق و جنون (۱۳۹۲)

پایان خدمت (۱۳۹۲)

چ (۱۳۹۱)

گیرنده (۱۳۹۰)

پروانگی (۱۳۸۹)

دوئل (۱۳۸۲)

عقاب‌ها (۱۳۶۳)

دادشاه (۱۳۶۲)

عبور از میدان مین (۱۳۶۲)

برزخی‌ها (۱۳۶۱)

خط قرمز (۱۳۶۰)

فرمان (۱۳۶۰)

مرز (۱۳۶۰)

با عشق مردن (۱۳۵۷)

ساخت ایران (۱۳۵۷)

گدای اشراف‌زاده (۱۳۵۷)

آقای لر به شهر می‌رود (۱۳۵۶)

خاکستری (۱۳۵۶)

سفر سنگ (۱۳۵۶)

سکوت بزرگ (۱۳۵۶)

هزار بار مردن (۱۳۵۶)

همراهان (۱۳۵۶)

جدال (۱۳۵۵)

قاصدک (۱۳۵۵)

دزد سوم (۱۳۵۴)

دو آقای با شخصیت (۱۳۵۴)

شرف (۱۳۵۴)

کمین (۱۳۵۴)

هدف (۱۳۵۴)

آب (۱۳۵۳)

خشم و خون (۱۳۵۳)

کنیز (۱۳۵۳)

مرد شب (۱۳۵۳)

مسلخ (۱۳۵۳)

تنگنا (۱۳۵۲)

تیغ آفتاب (فیلم ۱۳۵۲)

خروس (۱۳۵۲)

خورشید در مرداب (۱۳۵۲)

سالومه (۱۳۵۲)

صادق کرده (۱۳۵۱)

صبح روز چهارم (۱۳۵۱)

طغرل (۱۳۵۱)

کافر (۱۳۵۱)

مردی در طوفان (۱۳۵۱)

الکلی

خداحافظ رفیق (۱۳۵۰)

فاتحین صحرا (۱۳۵۰)

سریال های تلویزیونی:

در چشم باد (۱۳۸۹–۱۳۸۸ مسعود جعفری جوزانی)

سرزمین کهن (۱۳۹۲‌ کمال تبریزی)

فیلم ویدئویی زنده به گور (فیلم ویدئویی) (علی جناب ۱۳۹۴)

سریال های نمایش خانگی

سریال دل ۱۳۹۸

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار