پتروشیمی اراک و اعلام سودی که کسی را غافلگیر نکرد

به گزارش رصد روز، در سه‌ماهه نخست عمده محصول صادراتی فروخته شده این شرکت هیدرو کربو A۸۰ بوده است.

در حالی شرکت پتروشیمی اراک موفق به تحقق سودی ۴.۱۹۵ ریالی به‌ازای هر سهم در سال مالی ۱۴۰۱ گردیده بود، شناسایی سود خالص ۱.۴۴۶ ریالی به‌ازای هر سهم در ۳ماهه نخست سال مالی ۱۴۰۲، نشان از ثبات عملکردی این شرکت در سال مالی جاری دارد.

کاهش عجیب صادرات محصولات در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۲!

بنا بر صورت‌های مالی ۳ماهه حسابرسی نشده علی‌رغم رشد ۵ درصدی و در حدود ۲.۸۰۰ میلیاردریالی درآمد‌های شرکت در مقایسه با مدت مشابه سال مالی قبل، رشد بیش از ۴ درصدی و در حدود ۲.۰۰۰ میلیاردریالی بهای تمام شده کالای فروش رفته منجر به تحقق سود ناخالصی تقریباً مشابه با دوره مشابه سال قبل گردیده است.

از نکات قابل‌توجه صورت‌های مالی منتشر شده این شرکت کاهش عجیب و قابل‌تأمل فروش محصولات صادراتی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل می‌باشد. درحالی‌که در ۳ماهه نخست سال پیش این شرکت موفق به فروش بیش از ۸۲.۱۶۲ تن انواع محصولات تولیدی نظیر پلی‌اتیلن سنگین، پلی‌اتیلن سبک، اتیلن گلایکول و… گردیده بود؛ در سه‌ماهه نخست عمده محصول صادراتی فروخته شده این شرکت هیدرو کربو A۸۰ بوده است که این موضوع در نوع خود جالب‌توجه می‌باشد.

کاهش عجیب صادرات محصولات در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۲!

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا