چادرملو به عضویت انجمن های انرژی های تجدید پذیر داخلی و خارجی درآمد

انجمن انرژی های خورشیدی ISES (International Solar Energy Society) و انجمن انرژی های تجدید پذیر کشور (ایرناhttp://irrena.ir/) دو انجمن و اتحادیه های داخلی و خارجی، شرکت بین المللی صنعتی و معدنی سی پی جی پارس را به نمایندگی از طرف شرکت معدن...

به گزارش رصد روز، به نقل از روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، انجمن انرژی های خورشیدی ISES (International Solar Energy Society) و انجمن انرژی های تجدید پذیر کشور (ایرناhttp://irrena.ir/) دو انجمن و اتحادیه های داخلی و خارجی، شرکت بین المللی صنعتی و معدنی سی پی جی پارس را به نمایندگی از طرف شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به عنوان بازوی اجرایی مجموعه چادرملو در احداث پروژه های تجدید پذیر به عضویت این انجمن ها پذیرفتند .

 پذیرش عضویت این شرکت در ISES، با توجه به برنامه های بلند مدت چادرملو در خصوص احداث نیروگاه های خورشیدی مگاواتی و احداث چرخه تولید پنل های خورشیدی در داخل کشور بوده و این عضویت، می تواند در پیشبرد این امور و همکاری فی مابین واحد R&D شرکت سی پی جی پارس (به عنوان عامل اجرایی) و انجمن مذکور در جهت شناسایی فن آوری های نوین و ایجاد ساختار های مشارکت بسیار موثر باشد.
همچنین عضویت در انجمن انرژی های تجدید پذیر کشور (ایرناhttp://irrena.ir/) به عنوان یک انجمن فعال در داخل کشور که نقش قابل توجهی در رفع موانع و مشکلات پیشرو نیروگاه داران خورشیدی و بادی ایفا می کند. مسیر ایجاد زیر ساخت های مورد نیاز پروژه ها نیروگاهی چادرملو را هموار می سازد.
گفتنی است، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به عنوان یکی از پیشگامان صنعت در حوزه احداث نیروگاه های سیکل ترکیبی و تجدید پذیر در سطح کشور و در راستای سیاست گذاری های کلی دولت در برنامه های توسعه پنج ساله و استراتژی های تعیین شده در تصمیمات هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت و همچنین همکاری و همیاری با سازمان های ذی ربط در جهت تامین نیاز مبرم کشور به انرژی در پیک های تابستان و مشکلات کمبود گاز مصرفی در پیک زمستان از یک سو و تامین حامل های انرژی چرخه تولیدات محصولات فولادی مجتمع چادرملو در اردکان و معدن چادرملو در بهاباد، در طول یک سال گذشته به بحث سرمایه گذاری و احداث و مالکیت پروژه های تجدید پذیر ورود پیدا کرده است.
مجموعه معدنی و صنعتی چادرملو در یک سال گذشته نیروگاه ۱۰ مگاواتی خورشیدی شهید فخری زاده را به شبکه برق سراسری متصل کرده و این نیروگاه با تولید بیش از ۲۰ میلیون کیلو وات ساعت انرژی پاک در تولید پیک روز استان یزد مشارکت نموده است. به همین ترتیب و با توجه به موفقیت اجرای اولین پروژه خورشیدی ۱۰ مگاواتی مجموعه، ۳ پروژه خورشیدی مجموعا به ظرفیت ۱۲۰ مگاوات در قالب شرکت اصلی و شرکت های زیر مجموعه تعریف شده و به قید فوریت در حال پیشبرد و شروع فعالیت های اجرایی اولیه می باشند.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید 

مطالب مرتبط