۷ هزار هکتار اراضی ملی تهران چگونه تصرف شد؟

افلاطونی تداخل وظایف دستگاه‌های دولتی را ناشی از تناقض قوانین مختلف خواند و گفت: اساسی‌ترین مشکل حافظت از اراضی ملی همین تداخل وظایف دستگاه‌های مختلف دولتی است که براساس قوانین داخلی بر خودشان وظیفه میدانند به پرونده یک زمین خاص ورود کنند...

به گزارش رصد روز ، رضا افلاطونی معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور گفت: متصرفان زمین‌های ملی از تداخل وظایف و قوانین دستگا‌های دولتی استفاده می کنند.

افلاطونی تداخل وظایف دستگاه‌های دولتی را ناشی از تناقض قوانین مختلف خواند و گفت: اساسی‌ترین مشکل حافظت از اراضی ملی همین تداخل وظایف دستگاه‌های مختلف دولتی است که براساس قوانین داخلی بر خودشان وظیفه میدانند به پرونده یک زمین خاص ورود کنند یا برعکس ورود نکنند.

وی با تاکید براینکه باید تکلیف اینگونه اراضی و حوزه مسئولیت دستگاه‌ها کاملا مشخص شود تا هر دستگاهی بداند چه وظیفه‌ای دارد و چه باید بکند، گفت: مثال زمینی که در حریم شهری واقع شده بدون استعلام از منابع طبیعی، پروانه ساختمان از شهرداری یا بخشداری میگیرد، درحالی که زمین ملی است، ولی شهرداری اعلام میکند ما براساس وظیفه سازمانی خود پروانه ساختمان صادر کرده ایم.

افلاطونی افزود: اینگونه تداخل وظایف هم مردم و سازمان جنگل‌ها را با مشکلاتی فراوانی مواجه میکند، هم دستگاه قضایی را دچار مشکل میکند.

وی با اعلام اینکه اینگونه موارد در نقاط مختلف کشور وجود دارد، گفت: همین ویلایی که چندی پیش به درخواست سازمان جنگل‌ها در شمیرانات تهران به علت ساخت غیر مجاز در اراضی ملی و دریافت سند مالکیت و آب و برق و گاز تخریب شد، از جمله همین موارد بود که زمین برای سازمان‌ها جنگل‌ها بود.

افلاطونی اختلافات بین سازمان جنگل‌ها و اوقاف را یکی از مصادیق تضاد قوانین خواند و گفت: جنگل‌های آق مشهد از جمله همین تضاد‌ها بود.

معاون حفاظت و امور اراضی سازمان جنگل‌ها همچنین گفت: چندی پیش هفت هزار هکتار از اراضی استان تهران با استفاده از همین تناقض‌ها از حوزه اراضی ملی خارج شد

افلاطونی در پایان با تاکید براینکه متصرفین اراضی ملی از اختلاف و تناقض قوانین بین دستگا‌ها های دولتی استفاده میکنند، گفت: حل اینگونه مشکلات میتواند دست متصرفین اراضی ملی را کوتاه کند.

 

 

 

 

 

 

مطالب مرتبط