بانک صادرات پیشرو در حمایت از تولید داخلی

یکی از چالش های مهم صنایع در روزهای رکود بازار کمبود نقدینگی مردم برای خرید کالاست. بانک صادرات در جهت حمایت از تولیدات داخلی و رونق بازار تسهیلاتی را پیش بینی نموده است تا ان دغدغه نزد مردم و تولیدکنندگان کاهش پیدا کند.  به گزارش اختصاصی...

یکی از چالش های مهم صنایع در روزهای رکود بازار کمبود نقدینگی مردم برای خرید کالاست. بانک صادرات در جهت حمایت از تولیدات داخلی و رونق بازار تسهیلاتی را پیش بینی نموده است تا ان دغدغه نزد مردم و تولیدکنندگان کاهش پیدا کند. 

به گزارش اختصاصی رصد روز، یکی از وظایف مهم نظام بانکی کشور کمک به رونق تولید در کشورست. اهمیت این مسئله را می توان از نامگذاری سالهای اخیر متوجه شد اما در روزهایی که اقتصاد در شرایط خوبی به سر نمی برد انجام این وظیفه بر دوش بانکها بیش از گذشته احساس می شود. هرچند که تعامل شبکه بانکی با نظام تولید طی سالهای گذشته بسیار قابل اعتناست اما در روزهای رکود بازار بانکها علاوه بر نقش آفرینی در حمایت از تولید در رونق دادن به بازار نیز کنش گر هستند.

تسهیلات فروش اقساطی از جمله تدابیریست که در آن مشتری نوع، مقدار و تولیدکننده یا فروشنده کالای موردنیاز خود را به بانک اعلام می‌کند تا بانک آن را تهیه نماید. این مسئله سبب می شود تا اولاً رابطه بانکها با شبکه تولید کشور تنها در مسئله حمایت مالی نباشد و دوماً ارتباط مردم را با شبکه تولید داخل تقویت می نماید.

پرداخت ۳۲۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات فروش اقساطی توسط بانک صادرات

بررسی ها نشان میدهد که بانک صادرات به این منظور در ۹ ماهه سال جاری حدود ۳۲۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات فروش اقساطی پرداخت کرده که این مسئله در چندماهه اخیر برای بخش تولید کشور که با توجه به نوسانات ارزی در شزایط خوبی به سر نمی برد قابل توجه می نماید. تولیدکنندگان در کشور که از ابتدای سال جاری با موضوع انرژی دست به گریبان هستند و مسئله مواد اولیه و چالش های تهیه و توزیع آن در واحدهای تولیدی همچنان مشکل آفرین است به خوبی مؤید آن خواهد بود که حل این مسائل کمکی همه جانبه را می طلبد.

پرداخت ۳۲۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات فروش اقساطی سه امکان را نظام اقتصادی کشور رقم می زند؛

۱.ایجاد سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی

۲.رونق تولید به سبب خرید کالا

۳.کسب درآمدهای تسهیلاتی

این سه موضوع که در حال حاضر از آنها به نیاز مبرم اقتصاد کشور تعبیر می شود می تواند با ادامه سیاستهای حمایتی شبکه بانکی به ایجاد ساختاری نظام مند بینجامد که در آن سه ضلعی منتفعان سبب کاهش رکود، ایجاد فضای رقابتی و تزریق امید در بازار شود.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار