شهرک صنعتی توس، میزبان 256 امین شعبه بانک اقتصادنوین

«شهرک صنعتی توس» امروز میزبان هشتمین شعبه بانک اقتصادنوین در شهر مشهد مقدس و سرزمین امام هشتم بود؛ دویست و پنجاه و ششمین شعبه در سراسر کشور و نخستین شعبه بانک در شهرک‌های صنعتی.

به گزارش رصد روز به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، قائم مقام بانک در مراسم افتتاح این شعبه با بیان این که نظام بانکی یکی از پایه‌های اساسی توسعه و پیشرفت تولید و صنعت کشور است، گفت: بانک اقتصاد نوین تلاش می‌کند در این برهه سخت تاریخی، پشتوانه‌ای قابل اعتماد و تکیه‌گاهی مطمئن برای فعالان اقتصادی باشد تا از این روزها با افتخار عبور کنیم.

علی موسوی‌زاده با تاکید بر این که چرخه درست همکاری متقابل بانک و مشتری باید ادامه یابد، اظهار کرد: مشتریان با وفاداری در روزهای آرامش، پاسخ همراهی بانک در روزهای سختی را خواهند داد.

وی با بیان این که بانک اقتصاد نوین با حمایت و اعتماد مشتریان توانسته است پایه‌هایی قوی بسازد و امروز باید پاسخ دهنده حمایت آنها باشد، ادامه داد: اقتصادنوین با خبره‌ترین نیروهای بانکی، مانند مشاوری امین در کنار مشتریان است تا متناسب با نیاز آنها، خدمات خود را ارائه دهد؛ در این دوره، کمترین نگاه سودآوری در طرح‌های بانک لحاظ شده و نگاه ما به مشتریان، حمایتی است، اما در این مسیر منافع بانک و سهامداران نیز در نظر گرفته می‌شود.

به گفته موسوی‌زاده، شرایط خوب بانک فرصت چنین اقداماتی را فراهم کرده است، اما ادامه این مسیر نیز به حمایت و همکاری مشترک مشتریان وابسته است.

حسن مونسان معاون بانکداری خرد بانک اقتصادنوین نیز در این جلسه با تشکر از اعتماد مشتریان، حضور نخستین بانک خصوصی کشور در این شهرک صنعتی را پاسخی به همراهی آنها برشمرد و اظهار امیدواری کرد بانک بتواند در دسترس‌تر و سریع‌تر نیازهای آنها را پاسخ دهد.

مدیرعامل شهرک صنعتی توس نیز در مراسم افتتاح این شعبه با قدردانی از این اقدام، شهرک صنعتی توس را یکی از فعال‌ترین شهرک‌های صنعتی کشور خواند که اکنون بیش از 1000 واحد صنعتی با 18000 نفر پرسنل در آن مشغول به کارند.

حبیب اله مقامی با بیان این که این شهرک سهم بسزایی در صادرات و تولید محصولات دانش بنیان دارد، اشتغالزایی آن را چشمگیر خواند و افزود: برای پیشرفت هرچه بیشتر خدمات شهرک، امیدواریم مزیت‌های خاصی از سوی بانک برای مشتریان این واحد لحاظ شود.

محمدرضا هاشمیان مدیرعامل شرکت گلریز نیز در این جلسه با بیان این که فعالان تجاری باید از شرایط کنونی بهره‌برداری لازم را داشته باشند، گفت: گره‌گشاتربن مدیران نظام بانکی اکنون گرد هم آمده‌اند که رد پای حمایت آنها از تولید، همه جا به ویژه در استان خراسان رضوی وجود دارد. همچنین مدیریت کم‌نظیر شهرک صنعتی توس با انتخاب درست بانک اقتصادنوین، می‌تواند بیش از پیش شکوفا شود.

در پایان این مراسم با حضور فعالان تجاری و مدیران صنایع و تولیدی‌های شهرک صنعتی توس و نیز مدیران ارشد بانک اقتصادنوین، شعبه بانک به طور رسمی افتتاح شد.

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار