فرزند شهید فاطمی پور با همراهی بیمه دی در بندر انزلی راهی مدرسه شد

سید علی فاطمی پور فرزند شهید ناخدا سوم سید مجید فاطمی پور روز دوشنبه با همراهی مدیر و کارکنان شرکت بیمه دی در انزلی راهی مدرسه شد.

به گزارش رصد روز به نقل از روابط عمومی بیمه دی، سید علی که دوست داشت پدر شهیدش در مراسم اولین حضورش در مدرسه وی را همراهی کند به دلیل آسمانی شدن امروز او را در کنار خود نداشت.

 سید علی هر چند پدر شهیدش را در مراسم بدرقه کلاس اولیش در کنار خود نداشت ولی مسوولان بیمه دی با همراهی کردن وی سعی کردند جای خالی پدر برای علی محسوس نباشد.

شهید «ناخداسوم سیدمجید فاطمی پور» متولد ۲۵ فروردین ۱۳۶۹ در روستای گل آبادشهرستان تویسرکان استان همدان و ساکن بندرانزلی بود ۱۷ فروردین ۱۴۰۵ در راه دفاع از وطن در استان خوزستان شهید شد.

از وی دو فرزند پسر به یادگار مانده است.

بیمه دی امنیت، آرامش و فرصت‌هایی را که امروز برای تحصیل و زندگی در جامعه فراهم است را ، مرهون فداکاری انسان‌هایی می داند که از بزرگ‌ترین داشته خود، یعنی جانشان، برای این سرزمین گذشتند.

شرکت بیمه دی که حامی خانواده های معظم شهدا و ایثارگران است خود را مکلف و موظف می داند همواره در کنار این عزیزان باشد.

شایان ذکر است که تمامی شعب بیمه دی در سراسر کشور نظیر این برنامه را پوشش داده که تصاویر و فیلمهای آن متعاقبا منتشر خواهد شد.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار