به گزارش رصد روز ، بازار ارز در اولین روز هفته و آخرین روز خرداد ۹۹ با تحولات جدی آغاز شد. بازار ارز در اولین روز هفته شاهد افزایش نرخ ارز در صرافی های بانکی و همچنین بازار آزاد است. در این میان خبرها حکایت از افزایش عرضه از سوی بازارساز دارد.
در معاملات امروز (شنبه سی و یکم خردادماه ۹۹) بازار ارز، شاهد رشد نرخ ارز به ویژه دلار و یورو هستیم. به گونه ای که هر اسکناس دلار آمریکا به نرخ ۱۸۴۰۰ تومان از مردم خریداری می شود و در مقابل با افزایش ۲۵۰ نسبت به روز پنج شنبه به قیمت ۱۸۶۰۰ تومان به متقاضی دریافت دلار فروخته می شود.
همچنین هر اسکناس یورو در این صرافی ها هم اکنون به نرخ ۲۰۴۰۰ تومان از مردم خریداری می شود و در مقابل به نرخ ۲۰۶۰۰ تومان به متقاضی دریافت یورو فروخته می شود که نسبت به پایان هفته قبل، ۲۵۰ تومان گران تر شده است.
در بازار آزاد نیز در لحظه انتشار این گزارش، نرخ دلار آمریکا پس از مدت ها به رقم ۱۹۰۰۰ تومان رسیده است. پیش از این در مهرماه ۱۳۹۷، شاهد رشد نرخ دلار به کانال ۱۹ هزار تومانی بودیم، هرچند در آن تاریخ، دلار ۱۹ هزار تومانی دوام چندانی نداشت و نرخ ارز به سرعت کاهش پیدا کرد.
نرخ رسمی ۴۷ ارز در بانک مرکزی
بانک مرکزی نرخ رسمی ۴۷ ارز را برای امروز اعلام کرد که بر اساس آن نرخ ۱۷ ارز افزایش و قیمت ۲۲ ارز کاهش یافت؛ همچنین نرخ دلار و ۷ ارز دیگر نیز ثابت ماند.
براساس اعلام بانک مرکزی هر دلار آمریکا برای امروز «شنبه سی و یکم خرداد ۹۹» بدون تغییر نسبت به روز پنج شنبه، ۴۲ هزار ریال قیمت خورد. همچنین هر پوند انگلیس با ۸۴۷ ریال افت به قیمت ۵۱ هزار و ۸۶۹ ریال و هر یورو با ۲۹۷ ریال کاهش به قیمت ۴۶ هزار ۹۵۰ ریال اعلام شد.
افزون بر این، هر فرانک سوئیس ۴۴ هزار و ۹۷ ریال، کرون سوئد ۴ هزار و ۴۳۳ ریال، کرون نروژ ۴ هزار و ۳۵۵ ریال، کرون دانمارک۶ هزار و ۲۹۶ ریال، روپیه هند ۵۵۱ ریال، درهم امارات متحده عربی ۱۱ هزار و ۴۳۷ ریال، دینار کویت ۱۳۶ هزار و ۴۶۷ ریال، یکصد روپیه پاکستان ۲۵ هزار و ۱۵۳ ریال، یکصد ین ژاپن ۳۹ هزار و ۳۰۲ ریال، دلار هنگ کنگ ۵ هزار و ۴۲۰ ریال، ریال عمان ۱۰۹ هزار و ۲۳۵ ریال و دلار کانادا ۳۰ هزار و ۸۶۶ ریال قیمت خورد.
از سوی دیگر، نرخ دلار نیوزیلند ۲۶ هزار و ۹۱۴ ریال، راند آفریقای جنوبی دو هزار و ۴۲۶ ریال، لیر ترکیه ۶ هزار و ۱۳۲ ریال، روبل روسیه ۶۰۵ ریال، ریال قطر ۱۱ هزار و ۵۳۹ ریال، یکصد دینار عراق ۳ هزار و ۵۳۰ ریال، لیر سوریه ۸۲ ریال، دلار استرالیا ۲۸ هزار و ۷۰۵ ریال، ریال سعودی ۱۱ هزار و ۲۰۱ ریال، دینار بحرین ۱۱۱ هزار و ۷۰۴ ریال، دلار سنگاپور ۳۰ هزار و ۵۵ ریال، یکصد تاکای بنگلادش ۴۹ هزار و ۴۲۴ ریال، ده روپیه سریلانکا دو هزار و ۲۷۰ ریال، کیات میانمار ۳۱ ریال و یکصد روپیه نپال ۳۴ هزار و ۲۶۶ ریال تعیین شد.
همچنین، نرخ یکصد درام ارمنستان ۸ هزار و ۷۵۶ ریال، دینار لیبی ۳۰ هزار و ۸ ریال، یوان چین ۵ هزار و ۹۴۰ ریال، یکصد بات تایلند ۱۳۵ هزار و ۴۱۴ ریال، رینگیت مالزی ۹ هزار و ۸۳۸ ریال، یک هزار وون کره جنوبی ۳۴ هزار و ۶۵۴ ریال، دینار اردن ۵۹ هزار و۲۳۹ یال، یکصد تنگه قزاقستان ۱۰ هزار و ۳۹۹ ریال، لاری گرجستان ۱۳ هزار و ۸۲۹ ریال، یک هزار روپیه اندونزی دو هزار و ۹۴۸ ریال، افغانی افغانستان ۵۴۵ ریال، روبل جدید بلاروس ۱۷ هزار و ۷۲۱ ریال، منات آذربایجان ۲۴ هزار و ۷۰۷ ریال، یکصد پزوی فیلیپین ۸۳ هزار و ۸۷۶ ریال، سومونی تاجیکستان ۴ هزار و ۷۵ ریال، بولیوار جدید ونزوئلا ۴ هزار و ۲۰۶ ریال و منات جدید ترکمنستان ۱۲ هزار ریال ارزشگذاری شد.
نبض بورس
سایت خودرو به ادرس car.ir معتبر ترین سایت در ایران در حوزه خودرو میباشد. شما میتوانید قیمت روز خودرو به همراه اطلاعات کامل و دقیق در مورد انواع خودرو را در سایت car.ir بخوانید. همچنین اطلاعات کامل در مورد پژو ۲۰۶ تیپ ۵ را در car.ir بخوانید. پژو ۲۰۶ تیپ ۵ از سال ۱۳۸۲ توسط ایرانخودرو عرضه شده است و کامل ترین تیپ دنده دستی پژو ۲۰۶ محسوب می شود. ۲۰۶ تیپ ۵ از موتور TU5 بهره می برد که ۱.۶ لیتر، ۱۶ سوپاپ و ۴ سیلندر و قدرتی معادل ۱۰۵ اسب بخار تولید می کند. پژو ۲۰۶ تیپ ۵ طراحی سادهای دارد که منطبق بر استانداردهای دهه ۹۰ میلادی و اوایل دهه هشتاد شمسی است. در حال حاضر شاید بعد از گذشت بیش از دو دهه نمای ظاهری پژو ۲۰۶ تیپ ۵، معمولی بهنظر برسد، اما با این حال همچنان میتوان طراحی پژو ۲۰۶ تیپ ۵ را مناسب ارزیابی کرد. برای کسب اطلاعات کامل در مورد ۲۰۶ تیپ ۵ اینجا کلیک کنید. درواقع میتوان گفت که تیپ ۵ این خودرو در مقایسه با سایر رقبای موجود در این رنج قیمتی، از طراحی جوانپسندی برخوردار است.
طراحی این خودرو به گونهای است که با یک هزینه نسبتا جزیی میتوان جذابیتهای ظاهری آن را افزایش داد وآن را بیش از پیش به خودرویی تهاجمی و اسپرت تبدیل کرد؛ این موضوع یکی از مزیتهای قابل توجه پژو ۲۰۶ تیپ ۵ محسوب میشود که باعث شده این شیر خسته فرانسوی بعد از گذشت سالهای فراوان هنوز هم پرچمدار فروش خودروهای هاچبک در بازار کشور باشد.