به گزارش رصد روز، صداوسیما در بخش خبری ۲۰:۳۰ شبکه دوم، که دوشنبه 11 مهرماه پخش گردید، در شرایطی تصاویر زنهای برهنه را پخش کرد که در روزهای گذشته همین تصاویر را با سانسور بیشتر پخش کرده بود.
این اتفاق البته یادآور پخش تصاویر مرد برهنه کنفرانس برلین از صداوسیما در فروردین ۷۹ است.
این زن نیلوفر فولادی نام دارد که متولد سال 1369 است جزو دخترانی بود که در خیابان انقلاب رسری از سر برداشته بود و هنجار شکنی کرد و بلافاصله به امید گرفتن اقامت و رسیدن به نون و نوایی راهی غرب شد.
برهنه شدن نیلوفر فولادی در تجمع اعتراضی چندین نفره در هلند که به بهانه حمایت از اعتراضات تهران در پی فوت خانم مهسا امینی تشکیل شده بود، با واکنشهای منفی بسیاری در شبکههای اجتماعی همراه شد.
امیر
05 اکتبر 2022
این خانم توسط پلیس هلند دستگیر شد به جرم جاسوسی برای وزارت اطلاعات ایران
ارین
06 اکتبر 2022
دقیقا جاسوس جمهوری اسلامی بوده
فرشته
06 اکتبر 2022
شایعه و دروغ هست. تا جایی که میدونم به دنبال پناهندگی بوده
اکرم
22 اکتبر 2022
آهان این دختر جاسوس بوده !!! پس اون جماعتی هم که اونجا وایسادن و تشویقش میکنن رو هم جمهوری اسلامی با اتوبوس برده اونجا پیاده شون کرده!!؟؟
فرهاد
31 دسامبر 2022
😄👍👍