پیشتازی بانک تجارت در حمایت از شرکتهای دانش بنیان

اقدامات بانک تجارت در حمایت از شرکت های دانش بنیان در نظام بانکی کشور در قالب ارائه خدمات متفاوت قابل توجه است و توجه به برنامه های آتی مدیران آن در این زمینه موجی از امیدواریها را نزد شرکت های دانش بنیان ایجاد خواهد کرد به گزارش اختصاصی ...

اقدامات بانک تجارت در حمایت از شرکت های دانش بنیان در نظام بانکی کشور در قالب ارائه خدمات متفاوت قابل توجه است و توجه به برنامه های آتی مدیران آن در این زمینه موجی از امیدواریها را نزد شرکت های دانش بنیان ایجاد خواهد کرد

به گزارش اختصاصی رصد روز، بر حمایت از تولید در نامگذاری سال های مختلف با این عنوان طرح ها و برنامه های زیادی را برای تحقق این مسئله تعریف کرد که متاسفانه برخی از آنها به دلیل نبود زیرساخت‌ها هزینه بالای اجرا هنوز در حد پیشنهاد باقی مانده.  دوراندیشی رهبر انقلاب جهت نامگذاری سال جدید به نام دانش بنیان ضرورت توجه به این موضوع را بیش از گذشته کرد یکی از این ضرورت ها جایگزینی محصولات خارجی با نمونه های داخلی است که جدا از پوشش حمایتی برای شرکت‌های داخلی مانع خروج ارز از کشور خواهد شد.

ایجاد بهره وری در فرایند بومی سازی شده با حمایت شرکت های دانش بنیان اثرات بلند مدتی دارد که مهمترین آنها ایجاد فناوری است به گفته برخی از فعالان اقتصادی برخی از کالاهای وارداتی فناوری پیشرفته ندارند و امکان تولید آنها در کشور فراهم است اما با این همه مشخص نیست که چرا میل به واردات نزد برخی فروکش نمی کند.

در این میان نقش حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان به عهده بانک هاست. پشتیبانی در قالب پرداخت تسهیلات و اسپانسری آنها می‌تواند نقش راهبردی این شرکت‌ها را در کنار نقش تسهیل کننده بانک‌ها به حداکثر برساند.

اقدامات بانک تجارت در حمایت از شرکت های دانش بنیان

 بانک تجارت که در ارائه تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان پیشقدم بوده و از این حیث در جایگاه دوم بانک‌های کشور قرار گرفته در چند وقت گذشته ارتباط خوب و موثری با صندوق نوآوری و شکوفایی در جهت حمایت از زیست بوم فناوری و نوآوری داشته.

این همکاری که سابقه آن به پیش از نامگذاری سال جدید با عنوان دانش بنیان برمیگردد از سال ۹۸  در قالب تفاهم نامه شروع شد و بر اساس آن بانک تجارت با اتکاء به منابع داخلی و همچنین اهرمی کردن منابع صندوق نوآوری به حمایت از شرکت‌های دانش بنیان اقدام کرد.

برخی از خدمات بانک تجارت به شرکت های دانش بنیان که از سه سال پیش آغاز شده قابل توجه است. این بانک بیشترین ضمانت نامه های نظام بانکی کشور برای شرکت های دانش بنیان را صادر کرده و از این حیث در جایگاه نخست قرار دارد پرداخت ۵۰ هزار میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای ۱۶۲۸ شرکت دانش بنیان در کنار پرداخت ۱۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات به ۳۲۳ شرکت دانش بنیان از جمله خدمات ارائه شده توسط بانک تجارت است.

در نظر گرفتن نکول بسیار پایین در پرداخت تسهیلات به شرکت های دانش بنیان از رویکرد کاملاً حمایتی و پیشرانه بانک تجارت از شرکت های دانش بنیان خبر میدهد.

همچنین مدیران این بانک جهت گسترش و توسعه خدمات حمایتی اقدام به امضای تفاهم نامه اجرای ال‌سی با صندوق نوآوری و شکوفایی کردند که بانک تجارت را تبدیل به تنها بانکی در کشور کرد که ال سی را برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال کرده است.

برنامه های آتی بانک در تعامل با شرکتهای دانش بنیان

اجرای تخفیف های خاص در تامین مواد اولیه و تعریف شرایط ویژه  بابت خرید محصولات شرکت های دانش بنیان از جمله تلاش های صورت گرفته دیگر در بانک تجارت است.همچنین بانک تجارت ۱۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار در اجرای خدمت ال سی به راه انداخته و انتظار می‌رود این مقدار تا پایان سال با افزایش همراه شود.

راه اندازی پلتفرم های فروش از خدمات ارزشمند دیگر بانک تجارت در تعامل با شرکت های دانش بنیان است. تعریف یک شرکت واسط برای سرمایه گذاری خطرپذیر با توجه به پتانسیل قانون جهش تولید در ادامه همکاری موثر بانک تجارت و صندوق نوآوری خواهد بود.

انتشار اوراق کوتاه مدت و بلند مدت از برنامه های آتی بانک تجارت در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است. امضای ۱۸ تفاهم نامه با اعتبار بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان در راستای تامین مالی شرکت های دانش بنیان رئوس دیگر اقدامات آینده بانک تجارت در تعامل با شرکت های دانش بنیان خواهد بود افزایش تفاهم نامه با صندوق های پژوهش و فناوری از ۸ به ۲۰ صندوق اقدام مؤثر دیگر بانک تجارت در این زمینه است.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط