چرا سیدحسن خمینی در صف نماز بر پیکر رهبر دیده نشد؟

علت غیاب سید حسن خمینی در صف نماز بر پیکر رهبر شهید اعلام شد.

به گزارش رصد روز، محمدعلی انصاری، سرپرست حرم امام نوشت:

حاج سیدحسن خمینی با احترام و دعوت رسمی دفتر مقام معظم رهبری از ایشان به اتفاق اخوان و فرزندان محترم در مصلی امام خمینی حضور یافته و نسبت به رهبر شهید و خانواده معظم ایشان ادای احترام کردند. طبیعی است که این حضور بدون تشریفات متعارف باشد. لذا بعضی از تحلیل‌ها و اظهار نظرهای غیر واقعی و غیر منطقی است.

در مورد مراسم نماز نیز یادگار امام طبق برنامه‌ریزی و بر اساس مسیرهای تعیین‌شده از سوی تیم‌های حفاظت و پلیس راهور، به سوی مصلی حرکت نموده، ولیکن در ادامه به دلیل توقف خودروها در مسیر، امکان حضور در صف ویژه نماز حاصل نشد. آیت‌الله سیدحسن خمینی، در مراسم تشییع با شکوه امروز نیز به اتفاق خانواده شرکت نمودند.

یادگار امام علاوه بر تأکید بر حضور مردم در میادین، اکثر شب‌ها با خانواده و به طور غیررسمی در میادین تهران و جمع عزاداران و موکب‌ها شرکت نمودند و همه می‌دانیم که رابطه بیت شریف امام با نظام مقدس اسلامی و رهبر شهید و جانشین شایسته ایشان همواره مستحکم بوده و خواهد بود و طالبان تفرقه یا معاندان، به تحلیل‌های غلط و غرض‌ورزی‌ها دل نبندند.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار