آتش نتوانست فخوز را متوقف کند؛ سود عملیاتی ۴۷ درصد رشد کرد، تقاضا ۷۷۰ میلیون سهم شد

فولاد خوزستان پس از تحمل خسارت‌های سنگین ناشی از حمله در جنگ رمضان، در سه‌ماهه ۱۴۰۵ با رشد همزمان درآمد و سودآوری ظاهر شد؛ عملکردی که در بازگشایی قدرتمند فخوز و تقاضای سنگین بازار بازتاب یافت.

به گزارش اختصاصی رصد روز، شرکت فولاد خوزستان در سه‌ماهه منتهی به پایان خرداد ۱۴۰۵، نه‌تنها از منظر درآمدی بلکه در سطوح مختلف سودآوری نیز عملکردی قابل توجه ثبت کرده است؛ موضوعی که اهمیت آن پس از شوک عملیاتی ناشی از جنگ رمضان دوچندان می‌شود.

درآمد عملیاتی شرکت به ۲۲۸ هزار و ۶۳۵ میلیارد ریال رسید و سود ناخالص با رشد ۴۵ درصدی نسبت به مدت مشابه، به ۴۱ هزار و ۲۰۷ میلیارد ریال افزایش یافت. در سطح عملیاتی نیز سود شرکت با رشد ۴۷ درصدی به ۲۲ هزار و ۷۳۶ میلیارد ریال رسید؛ مهم‌ترین نشانه از حفظ قدرت سودسازی در شرایط پس از بحران.

سود خالص نیز با رشد ۲۴ درصدی به ۱۱ هزار و ۸۰۹ میلیارد ریال رسید. همزمان، سود انباشته شرکت با رشد ۱۴ درصدی نسبت به پایان سال ۱۴۰۴ به ۸۸ هزار و ۸۹۳ میلیارد ریال افزایش یافت و حقوق مالکانه نیز با رشد ۳ درصدی به ۳۵۴ هزار و ۹۳۷ میلیارد ریال رسید.

این ارقام نشان می‌دهد فولاد خوزستان، با وجود مواجهه با یک شوک سنگین، توانسته بخش قابل توجهی از ظرفیت ایجاد ارزش و سودآوری خود را حفظ کند؛ نکته‌ای که در ارزیابی بنیادی یک فولادساز بزرگ، اهمیت بیشتری از یک رشد مقطعی فروش دارد.

واکنش بازار نیز قابل توجه بود. نماد «فخوز» در ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ پس از مدت‌ها با رشد ۲۳ درصدی بازگشایی شد و ثبت تقاضای ۷۷۰ میلیون سهمی، نشان داد که بازار نسبت به چشم‌انداز شرکت واکنش مثبتی نشان داده است.

در واقع، آنچه پشت این بازگشت قرار دارد صرفاً هیجان بازگشایی نیست؛ اعداد سه‌ماهه فولاد خوزستان از شرکتی حکایت می‌کنند که توانسته پس از یک شوک کم‌سابقه، موتور سودسازی خود را روشن نگه دارد. حالا استمرار این روند در فصل‌های آینده، آزمون اصلی برای تثبیت این اعتماد خواهد بود.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار