به گزارش رصد روز،هادی چوپان با انتشار یک استوری نسبت به انتظارات نابهجای قهرمانان المپیک واکنش نشان داد و نوشت: یکی دنبال مدرکه یکی دنبال پاداش یکی دنبال انتقاد چرا هیچ کس سرش تولاک خودش نیست در پی کردار خودش نیست.
هادی چوپان (زاده ۴ مهر ۱۳۶۶) بدنساز حرفهای اهل ایران است. او از سال ۱۳۷۹ ورزش پرورش اندام را شروع کرد. سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۵ عضو ثابت تیم ملی بدنسازی ایران بودهاست. او تنها ایران و دومین آسیایی پس از سمیر بنوت است که توانسته قهرمان مستر المپیا شود. او در آخرین مسابقات خود مدال طلا آرنولد کلاسیک را به دست آورد.
هادی چوپان (زادهٔ ۴ مهر ۱۳۶۶) بدنساز حرفهای اهل ایران است. او از سال ۱۳۷۹ ورزش پرورش اندام را آغاز کرد و سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۵ عضو ثابت تیم ملی بدنسازی ایران بوده است. او تنها ایرانی و دومین آسیایی پس از سمیر بنوت است که توانسته قهرمان مستر المپیا شود.
نخستین حضور چوپان در مستر المپیا مربوط به سال ۲۰۱۹ بود. او در مستر المپیا ۲۰۲۲ موفق به کسب عنوان قهرمانی شد. چوپان در سال بعد موفق به دریافت مقام دوم مستر المپیا شد.تنها بدنساز ایرانی که پیش از چوپان توانسته بود از ایران به مستر المپیا رفته و رقابت کند، بیتالله عباسپور بود که هفدهمین مرد مستر المپیا در سال ۲۰۱۳ لقب گرفت.
زندگی
هادی چوپان در ۱۳۶۶ در روستای ابنو شهرستان سپیدان، استان فارس زاده شد. چوپان در کودکی به فیلمهای رزمی و بازیگری آرنولد علاقهمند بود. در ۱۳ سالگی اولین بار در یک باشگاه ورزشی ثبتنام کرده است. او در ابتدا ورزش کشتی و ورزشهای رزمی را شروع کرد، بعد از آسیب دیدگی در ورزش رزمی با تشویق مربی کشتی خود به فعالیت در پرورش اندام روی آورد. سال ۱۳۷۹ شروع بدنسازیاش با ۴۷ کیلو وزن از باشگاه پارس متعلق به جمشید اوجی بوده است و اولین مدال ملی خود را در سال ۸۴ در ۱۸ سالگی بهدستآورد.وی دلیل انتخاب این ورزش را اینگونه بیان میکند:
دلیل اینکه به این ورزش روی آوردم این بود که کنجکاو بودم دربارهٔ بدن انسان بیشتر بدانم. همه ورزشها قرار نیست قدرتی باشد. ورزشکاری که نمای بدنی زیبای نداشته باشد مشخص نمیشود که ورزشکار است. پرورش اندام تابلوی تبلیغاتی ورزش است. علاوه بر آن با رشتههایی که خشم یا قدرتنمایی انسانها را به یکدیگر نشان میدهد، مخالف هستم. معتقدم ورزش باید مهربان باشد و انسانیت را ترویج دهد. عقیده ندارم که با خم کردن کمر حریفم به پیروزی برسم. در پرورش اندام ورزشکاران به هم لطمه نمیزنند.
نخستین مربی او بهمدت ۵ سال جمشید اوجی بود، پس از آن ۳ سال مربی نداشت، سپس از ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ علی نعمتی مربیگری او را بر عهده داشته که فعالیتهای بینالمللی او در همین زمان آغاز شده است، بعد از آن هنی رامبد عهدهدار مربیگری او بوده است. او در سال ۸۹ به تیم ملی راهپیدا کرد. هادی چوپان در محافل جهانی ملقب به «گرگ ایرانی» (به انگلیسی: The Persian Wolf) است.
حضور در مستر المپیا
مستر المپیای ۲۰۱۹
در سال ۲۰۱۹ چوپان توانست عنوان سومی مستر المپیا را کسب کند و برندهٔ ۱۰۰ هزار دلار جایزه شود. او همچنین موفق به دریافت جایزه بخش انتخاب بدنساز محبوب توسط تماشاگران با عنوان «قهرمان مردمی» که بهتازگی به این مسابقات افزوده شدهبود، نیز گردید. چوپان برای حضور در این رقابتها با مشکلات مالی و سیاسی مواجه بود. چرا که در سال پیروزیاش، طبق فرمان اجرایی ۱۳۷۶۹ صدور ویزای آمریکا برای ایرانیان ممکن نبود و به گفته خودش جایزهاش تنها بخشی از هزینههای قهرمانیاش را پوشش میدهد.
مستر المپیای ۲۰۲۱
او موفقیت خود را در سال ۲۰۲۱ با کسب مقام سوم مسترالمپیا و دریافت مدال برنز تکرار کرد.
مستر المپیای ۲۰۲۲
چوپان در چهل و هشتمین دوره مستر المپیا در سال ۲۰۲۲ که از تاریخ ۱۵ تا ۱۸ دسامبر در لاس وگاس برگزار شد توانست ممدوح السبیعی را شکست دهد و در نهایت در فینال درک لانسفورد با فاصله بسیار کمی رقابت را به او واگذار نمود و چوپان به عنوان نخستین ایرانی و آسیایی به مقام قهرمانی دست یافت و صاحب مدال طلا شد، او همچنین برنده جایزه ۴۰۰ هزار دلاری قهرمانی مسابقات شد.
پس از قهرمانی
وی پس از قهرمانی جایزهاش را به «زنان ایرانی» تقدیم کرد و گفت امیدوار است این مدال از غمهای مردم ایران بکاهد. او پس از قهرمانی گفت:
امیدوارم این مقام جزئی از غمهای مردم ایران را حل کرده باشد. توانسته باشم نماینده و سرباز خوبی برای ایران باشم و این مدال را تقدیم میکنم به کل بانوان شریف ایران و مردم ایران هرکجای دنیا که هستند. امیدوارم که همیشه شادی مهمان خانه همه بندگان خدا باشد و نژادپرستی بین ما نباشد و با هم دوست باشیم از هر کشوری که هستیم، به همدیگر افتخار کنیم.