به گزارش رصد روز به نقل از مدیریت ارتباطات گروه فولاد مبارکه؛ امروز شنبه دوم آبانماه ۱۴۰۵، سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، به همراه جمعی از اعضای هیئتمدیره این شرکت، با حضور در محل اجرای پروژه نورد گرم شماره ۲، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت پیشرفت عملیات اجرایی این طرح قرار گرفت و بر ضرورت تسریع در تکمیل بخشهای مختلف پروژه و رفع موانع اجرایی آن تأکید کرد.
در جریان این بازدید، آخرین وضعیت اجرای پروژه نورد گرم ۲ که تا پایان مهرماه ۱۴۰۵ به پیشرفت فیزیکی ۶۶.۵ درصدی رسیده است، مورد بررسی قرار گرفت و مدیران و کارشناسان اجرایی، گزارشی از اقدامات انجامشده، روند پیشرفت عملیات و چالشهای موجود ارائه کردند.
سعید زرندی پس از بررسی گزارشهای ارائهشده، بر ضرورت تسریع در فرایند خرید و تأمین تجهیزات، متریال و مواد مصرفی موردنیاز پروژه تأکید کرد و خواستار برنامهریزی و پیگیری جدی برای تکمیل عملیات عمرانی (سیویل) بخشهای A، B، C و D تا پایان شهریورماه ۱۴۰۶ شد.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه همچنین تسریع در انتخاب پیمانکار اجرایی برای تکمیل سیستم آبرسانی و خنککاری خط نورد گرم ۲ را از دیگر اولویتهای این پروژه برشمرد و بر ضرورت پیگیری اقدامات مرتبط با این بخش تأکید کرد.
در ادامه این بازدید، مسائل و موانع اجرایی پروژه با حضور مدیرعامل و اعضای هیئتمدیره مورد بحث و بررسی قرار گرفت و راهکارهایی برای رفع موانع، تسهیل فرایندهای اجرایی و سرعتبخشیدن به روند پیشرفت پروژه از سوی مدیرعامل گروه فولاد مبارکه ارائه شد.