به گزارش اختصاصی رصد روز ، رایتل را چندمین نسل از اپراتورهای تلفن همراه بود که با شعار همراه هوشمند سعی کرد در بازار رقابتی برای خودش جایگاهی را رقم بزند. یکی از شرکتهای زیر مجموعه شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی یا شستا که که یاسر رضاخواه را مدیرعامل خود می بیند.
این اپراتور تلفن همراه که با نردیک به ۴ میلیون مشترک در کشور سومین ضریب نفوذ در بین اپراتورهای تلفن همراه را دارد. اما باید گفت در بازار رقابتی که در حال حاضر بیش از ۱۱۶ میلیون سیم کارت شناسایی شده اند بر آمدن از پس چالش ها کمی سخت به نظر می رسد.
عرضه سهام رایتل در بازار فرابورس شاید مهمترین اخباری بود که می شد از آن شنید اتفاقی که می تواند برای یاسر رضاخواه و سایر مدیران رایتل بسیار خوب و تحول آفرین باشد البته شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی نیز از این جهت خوشحال خواهد شد.
اما در عین حال بررسیهای مالی این شرکت نشان می دهد که رایتل برای اینکه بتواند در این بازار رقابتی حضور مستمر داشته باشد باید فکری به حال چالشهای خود کند.
رایتلی ها با در صورتهای مالی ۱۲ ماهه منتهی به پایان اسفند ۹۸ آمار خوبی را رقم نزدند و زیان انباشته این شرکت که به گفته حسابرس ۱.۵ برابر سرمایه ثبت شده آن است آن را مشمول ماده ۱۴۱ اصلاحیه قانون تجارت می کند.
ماده ۱۴۱ قانون تجارت بیان می دارد:
اگر بر اثر زیانهای وارده حداقل نصف سرمایه شرکت از بین برود هیئت مدیره مکلف است بلافاصله مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام را تشکیل داده تا در مورد بقاء یا انحلال شرکت تصمیم گیری شود. هرگاه مجمع مزبور به انحلال شرکت رأی ندهد باید در همان جلسه و بارعایت ماده ۶ این قانون سرمایه شرکت را به مبلغ سرمایه موجود کاهش دهد.
رایتلی ها که تا هین چند وقت پیش با ۵ نفز از اعضای هیئت مدیره فعالیت می کردند حالا این تعداد را به سه نفر کاهش داده اند و اگر وضعیت به همین روال باشد شاید باید منتظر بود و دید تا رایتلی ها منتظر اتفاقات دیگری باشند. حالا باید دید با ئضعیت فعلی شستا خواهد توانست این مجموعه را به بازار فرابورس روانه کند یا خیر؟
*بیشتر بخوانید:
افزایش ۲۰۱ هزار و ۵۷۳ درصدی زیان انباشته ایران مال
از اهمال در اجرای قانون تا سرمایه گذاری بیمه البرز در املاک + سند