سهم ۸۸ درصدی نیروگاه‌های حرارتی در تامین برق

روز گذشته اوج نیاز مصرف برق کشور به ۵۵ هزار و ۶۴۶ مگاوات رسیده بود که حدود ۸۸ درصد تولید لحظه‌ای پیک توسط نیروگاه‌های حرارتی انجام شده است.

به گزارش رصد روز، حداکثر تولید روز گذشته به ۴۶ هزار و ۲۹۴ مگاوات رسیده بود، حدود ۹۴ درصد از انرژی تولیدی در این روز توسط نیروگاه‌های حرارتی تامین شده و قابلیت تولید نیروگاه‌های حرارتی (بدون دیزل و مقیاس‌کوچک) به ۴۵ هزار و ۷۶۰ مگاوات رسیده و به منظور کاهش وقوع خاموشی‌ها، جبران کمبود کسری تولید سایر نیروگاه‌ها و افزایش مصرف رخ داده، میزان تولید نیروگاه‌های حرارتی از ابتدای سال تاکنون حدود ۲۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.

میانگین تولید برق نیروگاه‌های حرارتی در فروردین‌ماه ۸۰۰۰ مگاوات و طی اردیبهشت‌ ماه ۵۰۰۰ مگاوات نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است. ناصر اسکندری- معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی در خصوص آخرین وضعیت تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشور گفت: برای این دوره از فصل تعمیرات واحدهای تولید برق حرارتی حدود ۹۱ هزار مگاوات برنامه مدون پیش‌بینی شده بود که تاکنون بیش از ۷۸ هزار مگاوات از این برنامه انجام شده است.

وی با اشاره به پیشرفت ۸۶ درصدی برنامه تعمیرات نیروگاه‌های سراسر کشور، گفت: این اقدامات شامل تعمیرات اساسی واحدهای بخار و گازی، مسیر داغ و اتاق احتراق واحدهای گازی و تعمیرات دوره‌ای واحدهای بخار است.

اسکندری تاکید کرد: در حال حاضر بخش اصلی برنامه تعمیراتی امسال در قالب تعمیرات اساسی واحدهای گازی و بخاری و همچنین مسیر داغ واحدهای گازی به پایان رسیده و موارد باقی مانده عمدتا مربوط به تعمیرات دوره‌ای واحدهای بخار و اتاق احتراق واحدهای گازی است.

وی با تاکید بر اینکه در اجرای برنامه تعمیرات نیروگاه‌ها تاخیری وجود ندارد، گفت: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته تا انتهای خردادماه با تجمیع و یا حذف برخی از فعالیت‌های باقی‌مانده حدود سه هزار و ۷۰۰ مگاوات از برنامه تعمیرات انجام و وارد مدار خواهند شد تا پرونده تعمیرات نیروگاه‌های کشور برای دوره اوج بار امسال بسته شود و این واحدها برای تامین پایدار برق مصرف‌کنندگان با تمام توان در مدار تولید باشند.

 

 

 

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

 

 

 

 

 

ایسنا

مطالب مرتبط