وزیر صمت:

عملكرد بانك صنعت و معدن در پشتیبانی از بخش تولید و اشتغال شایسته تقدیر است

تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان بانک صنعت و معدن، سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و صندوق توسعه صنایع دریایی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، مدیرعامل بانک صنعت و معدن، معاون وزیر و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و مد...

به گزارش رصد روز به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن، در این مراسم، مهندس سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت با تقدیر از  بانک صنعت و معدن و عملکرد دکتر شایان مدیرعامل این بانک  در حمایت همه جانبه از بخش تولید و نقش موثر آن در حفظ اشتغال کشور بیان داشت: حفظ پایداری تولید اولویت اصلی دولت و دیگر دستگاه های اجرایی کشور است.
وی گفت: دستور صریح رییس‌جمهور این است که تأمین انرژی صنایع بر سایر بخش‌های اداری و عمومی مقدم باشد و حتی اگر لازم است برق دستگاه‌های دولتی محدود شود، اما برق صنایع قطع نشود تا از ایجاد وقفه در تولید و آسیب به اشتغال جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه تولید تنها مسیر ایجاد ثروت پایدار و بدون عارضه در کشور است، افزود: دولت با اولویت‌بخشی به تأمین انرژی صنایع، تلاش دارد از عدم‌النفع واحدهای تولیدی ناشی از محدودیت‌های انرژی جلوگیری کند و شرایطی فراهم شود که فعالیت بنگاه‌های تولیدی با کمترین اختلال ادامه یابد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برنامه‌های دولت برای رفع ناترازی انرژی اظهار داشت: علاوه بر توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و حرارتی، بهینه‌سازی مصرف انرژی، کاهش اتلاف و برخورد جدی با فعالیت ماینرهای غیرمجاز در شهرک‌های صنعتی در دستور کار قرار دارد و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

مهندس اتابک همچنین از بازنگری در نحوه عرضه برق برای صنایع انرژی‌بر خبر داد و گفت: با دستور دولت، تالار عرضه برق این صنایع از تابلوی برق سبز تفکیک شده است تا فشار هزینه‌های انرژی بر واحدهای تولیدی کاهش یافته و تعادل اقتصادی آنها حفظ شود.

وی با تأکید بر اینکه تولید یک ضرورت ملی است، تصریح کرد: دولت چهاردهم با رویکردی حمایتی، بازگشت تولید به جایگاه واقعی خود در اقتصاد کشور را دنبال می‌کند و در همین راستا اختیارات تصمیم‌گیری برای احداث شهرک‌های صنعتی به استان‌ها واگذار شده است تا فرآیندها با سرعت و کارآمدی بیشتری انجام شود.

وزیر صمت همچنین بر اجرای سند راهبردی توسعه صنعت کشور تأکید کرد و گفت: تمامی برنامه‌های توسعه و واگذاری اراضی در شهرک‌های صنعتی باید بر اساس این سند و مزیت‌های نسبی هر استان انجام شود تا سرمایه‌گذاری‌ها به سمت صنایع اولویت‌دار و دارای مزیت هدایت شوند.

مهندس اتابک با اشاره به نقش شهرک‌های صنعتی در اقتصاد کشور خاطرنشان کرد: نزدیک به ۸۰۰ شهرک صنعتی و ۵۳ هزار واحد تولیدی در این شهرک‌ها فعال هستند و بخش عمده اشتغال کشور در بنگاه‌های کوچک و متوسط شکل می‌گیرد؛ از این رو توسعه زیرساخت‌ها، ارتقای بهره‌وری و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام در شهرک‌های صنعتی از اولویت‌های جدی دولت است.

وی در پایان با اشاره به شرایط خاص کشور و تداوم فعالیت واحدهای تولیدی در شرایط دشوار، تأکید کرد: تولیدکنندگان ایرانی نشان داده‌اند که حتی در سخت‌ترین شرایط نیز چرخه تولید را حفظ می‌کنند و دولت نیز با استفاده از همه ظرفیت‌ها، پشتیبان بخش صنعت و تولید خواهد بود.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار