پیش بینی وضع هوا فردا جمعه ۱۰ تیر ۱۴۰۱ / تداوم گرما در کشور / توفان گرد و غبار در نیمه غربی و جنوبی استان تهران

پیش بینی وضع هوا فردا جمعه 10 تیر 1401، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، از تداوم هوای گرم در بیشتر مناطق کشور طی امروز و فردا خبر داد.

به گزارش رصد روز، پیش بینی وضع هوا فردا جمعه ۱۰ تیر ۱۴۰۱، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، از تداوم هوای گرم در بیشتر مناطق کشور طی امروز و فردا خبر داد.

پیش بینی وضع هوا فردا جمعه ۱۰ تیر ۱۴۰۱

صادق ضیاییان با بیان اینکه امروز و جمعه در بیشتر مناطق کشور جوی آرام و پایدار همراه با تداوم هوای گرم حاکم خواهد بود، اظهار کرد: امروز در استان‌های تهران، البرز و قزوین به سبب افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و گرد و غبار، کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود.

به گفته وی، شنبه در برخی مناطق شمالی استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل، یکشنبه و دوشنبه علاوه بر مناطق فوق در برخی مناطق استان‌های ساحلی دریای خزر، جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و ارتفاعات هرمزگان، به ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب، رگبار باران، گاهی رعد و برق، وزش باد شدید پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا همچنین افزود: طی پنج روز آینده در نوار شرقی کشور به ویژه منطقه زابل وزش باد نسبتا شدید، در بعضی ساعات وزش باد شدید، خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

ضیاییان با بیان اینکه پنجشنبه و جمعه در برخی مناطق جنوب غرب، شنبه در برخی مناطق جنوب غرب و شرق سمنان، یکشنبه و دوشنبه در شمال شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور افزایش سرعت وزش باد، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود، ادامه داد: یکشنبه و دوشنبه در نیمه شمالی کشور دما بین ۴ تا ۶ درجه کاهش می‌یابد.

وی همچنین این را هم گفت که طی پنج روز آینده شرق دریای عمان و از امروز تا یکشنبه به تناوب دریای خزر و شمال و مرکز خلیج فارس مواج و متلاطم است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۰تیرماه) صاف و همراه با وزش باد ملایم و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۸ و حداکثر دمای ۴۰ درجه سانتیگراد و طی ‌شنبه (۱۱ تیرماه) صاف و همراه با وزش باد و گاهی وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای  ۲۵ و حداکثر دمای ۴۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

تداوم «گرما» طی امروز و فردا

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۹ و ۱۰ تیرماه) اهواز با دمای ۵۰ و ۴۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و زنجان با  دمای ۱۱ و ۱۲ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

پیش بینی وضع هوای تهران فردا جمعه ۱۰ تیر ۱۴۰۱

بر اساس بررسی داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، وضعیت جوی استان تهران آسمانی صاف همراه با وزش باد و گاهی وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک وتوفان گرد و غبار در نیمه غربی و جنوبی پیش بینی می شود.

 بر اساس بررسی داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، وضعیت جوی استان تهران طی امروز و فردا(۹ و ۱۰ تیرماه) آسمانی صاف، در ارتفاعات گاهی کمی ابری و در بیشتر ساعت‌ها همراه با وزش باد و گاهی وزش باد نسبتا شدید با خیزش موقت گردوخاک در مناطق مستعد پیش‌بینی می‌شود.

در روزهای شنبه و یکشنبه(۱۱ و ۱۲ تیرماه) وزش باد شدید تا خیلی شدید با احتمال توفان گردوخاک در مناطق مستعد مورد انتظار است به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و شب در نیمه‌غربی و جنوبی استان تا روز شنبه ماندگاری هوای گرم و از روز یکشنبه کاهش ۳ تا ۶درجه دما مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۴۵ درجه سانتیگراد گرمترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا ( ۱۰ تیر) صاف و وزش باد و گاهی وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۸ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد و طی ‌شنبه (۱۱ تیر) صاف و همراه با وزش باد و گاهی وزش باد شدید از بعدازظهر با حداقل دمای ۲۳ و حداکثر دمای۴۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

هواشناسی فردا جمعه 10 تیر 1401

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید 

مطالب مرتبط