دكتر شایان:

بانک صنعت و معدن تاکنون ۱/۷ میلیارد دلار از واحدهای تولید فولاد کشور حمایت کرده است

دکتر شایان مدیرعامل بانک صنعت و معدن در جریان سفر به استان خراسان رضوی و همراهی با وزیر صنعت، معدن و تجارت در بازدید از چند طرح صنعتی گفت: این بانک تاکنون 1/7 میلیارد دلار از واحدهای تولید فولادی کشور حمایت مالی کرده است.

به گزارش رصد روز به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن، دکتر محمود شایان با تشریح نقش بانک‌های تخصصی و توسعه‌ای در پشتیبانی از بخش تولید اظهار داشت: هدایت منابع به سمت فعالیت‌های مولد، صنایع پیشران و طرح‌هایی که به افزایش ظرفیت تولید و تکمیل زنجیره ارزش منجر می‌شوند، از محورهای اصلی فعالیت بانک صنعت و معدن است.

وی با تأکید بر اینکه نقش یک بانک توسعه‌ای به پرداخت تسهیلات محدود نمی‌شود، تصریح کرد: منابع باید به ایجاد ظرفیت‌های جدید تولید، تکمیل طرح‌های صنعتی و معدنی، توسعه زنجیره ارزش و شکل‌گیری بنگاه‌هایی منجر شود که بتوانند در تولید و اشتغال کشور نقش مؤثری ایفا کنند.

دکتر شایان در بخش دیگری از سخنان خود به خسارت‌های واردشده به بخش تولید در دوران جنگ اشاره کرد و گفت:واحد‌های تولیدی زیادی در جنگ رمضان به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم با آسیب‌های جدی مواجه شدند و بانک صنعت و معدن نیز در چارچوب مأموریت توسعه‌ای خود برای حمایت از بخش‌های مختلف صنعت وارد عمل شد.

وی افزود: بانک صنعت و معدن با استفاده از ظرفیت‌های تأمین مالی ریالی و تأمین سرمایه در گردش، به‌ویژه از واحدهایی حمایت کرد که امکان جابه‌جایی و ادامه فعالیت در مکان دیگری را داشتند تا بتوانند فعالیت خود را از سر بگیرند و به چرخه تولید بازگردند.

وی افزود :آمارهای عملکردی بانک صنعت و معدن نیز نشان می‌دهد جریان تأمین مالی بخش تولید در شرایط جنگ و بحران ادامه داشته است؛ به‌گونه‌ای که در جریان جنگ ۱۲روزه ۱۴ هزار و ۳۷۰ میلیارد ریال و در جریان جنگ رمضان، ۸۰ هزار و ۶۷۲ میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای صنعتی و معدنی پرداخت شده است.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار