بانک ایران زمین به روزهای سخت نزدیکتر شد

براساس جدیدترین آمار زیان هر سهم بانک ایران زمین از 3.092 ریال در شش ماهه 98 به 8.303 ریال در شش ماهه سال جاری رسیده که نشان از رشد 169 درصدی زیان هر سهم دارد.

به گزارش اختصاصی رصد روز ، براساس جدیدترین آمار زیان هر سهم بانک ایران زمین از 3.092 ریال در شش ماهه 98 به 8.303 ریال در شش ماهه سال جاری رسیده که نشان از رشد 169 درصدی زیان هر سهم دارد. این مسئله در کنار سود 266 درصدی بانک ایران زمین درشش ماهه گذشته بازار سرمایه دارای ابهام است که چطور این امکان وجود خواهد داشت بانکی که از هر حیث در داده های بنیادی دارای ضعفهای عمده است موفق شود 266 درصد در بازار سرمایه سودسازی کند در حالیکه سود واقعی آن نسبت به دوره مشابه سال قبل 169 درصد کاهش داشته باشد. عبدالمجید پورسعید مدیرعامل بانک ایران زمین زیان انباشته بانک را بیش از 103 هزار میلیارد ریال می بیند که نسبت به پایان سال 98 رشد 47 درصدی را نشان می دهد.

نسبت قیمت به سودآوری منفی در بازار بورس همینطور EPS  منفی همگی از این واقعیت حکایت خواهد کرد که وضعیت ایران زمین اصلا جالب نیست و در این میان تعداد بالای سهامداران بانک و منافعشان باید حفظ شود. عبدالمجید پورسعید مدیرعامل بانک ایران روند بدهی و نسبتهای آن را با دارایی بانک اصلا جالب نمی بیند و زیان انباشته بانک با فاصله زیاد از سرمایه ثبت شده آن وجود دارد که همه اینها یک پیام واحد را مخابره می کنند و آن اینکه بانک ایران زمین به سمت روزهای سخت می رود. در صورتهای مالی شش ماهه بانک بیش از 759 میلیارد تومان تسهیلات غیرجاری دیده می شود و هزینه مطالبات مشکوک الوصول بانک 1.031 میلیارد ریال در نظر گرفته شده.

آنچه که در حال حاضر در این بانک شاهد هستیم بوی بهبود ز احوال بانک نیست بلکه هشدارها را نسبت به قبل برای مدیران آن جدی کرده است. میزان زیان انباشته  نسبت به دوره مشابه سال قبل 151 درصد رشد داشته که برای یکسال بسیار قابل تأمل است این مسئله نشان می دهد که بدون شک استراتژیهای زیادی در این بانک نیاز به تغییر جدی دارند و یا شاید با تغییر کادر مدیریتی کمی اوضاع سر و سامان پیدا کند.

 

بیشتر بخوانید:

عملکرد ضعیف عبدالمجید پورسعید در بانک ایران زمین

از استنکاف از قانون تا ابهام در مورد هیئت مدیره پست بانک + سند

تبلیغات ۱۸۲ میلیاردی بانک آینده با زیان ۱۳۲ هزار میلیاردی

ابهاماتی در تصمیمات مجمع عمومی بیمه دانا

 

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار