به گزارش اختصاصی رصد روز ، حمل و نقل بین المللی خلیج فارس که در یکسال گذشته در بازار سرمایه -۵۴٫۱۶ درصد بازدهی داشته است در صورتهای مالی سه ماهه خود نیز نا امید کننده ظاهر شد. این شرکت فعال در حوزه حمل و نقل که در سه ماهه 99 درآمدهای خود از محل خدمات و قراردادها را هزار و 779 میلیارد ریال می دید در سه ماهه سال 1400 با کاهش 29 درصدی این میزان را به هزار و 376 میلیارد ریال رساند.
این شرکت که در پایان سال 99 موفق شده بود 799 میلیارد و 878 میلیون ریال سود خالص ایجاد کند در سه ماهه نخست سال این میزان را به زیان خالص 152 میلیارد و 676 میلیون ریالی تبدیل کرد.
حفارس در بازار سرمایه نیز طی ماههای اخیر اصلا روند خوبی را پشت سرنگذاشته و با از دست دادن 25 درصد از ارزش بازار خود آن را از 12 هزار و 114 میلیارد ریال به 9 هزار و 684 میلیارد ریال کاهش یافته می بیند.
حمل و نقل بین المللی خلیج فارس در سه ماهه سال قبل 4 میلیارد و 23 میلیون ریال سود خالص ایجاد کرده بود.
البته بایداین موضوع را اضافه کرد که روند درآمدسازی این شرکت در سه ماهه نخست افزایشی بوده اما زیان انباشته آن در مقایسه با پایان سال 99 با 31 درصد افزایش به 645 میلیارد و 629 میلیون ریال رسید. این رقم در مقایسه با سه ماهه سال قبل با 90 درصد کاهش روبروست.