خرید برج ۱۷۰۰ میلیارد تومانی توسط گروه مالی پارسیان + سند

[box type=”shadow” align=”alignright” class=”” width=””]سرمایه گذاری در املاک طی سالهای گذشته همواره یکی از سودآورترین پلن های اقتصادی در کشور بوده هرچند که برخی از سازمانها با حرکت به سمت پ...

[box type=”shadow” align=”alignright” class=”” width=””]سرمایه گذاری در املاک طی سالهای گذشته همواره یکی از سودآورترین پلن های اقتصادی در کشور بوده هرچند که برخی از سازمانها با حرکت به سمت پروژه های فوق نجومی در املاک ابهاماتی را خلق می کنند که جای بحث و مناقشه است. گروه مالی پارسیان با خرید برج ۱۷۰۰ میلیارد تومانی در شهرک غرب این ابهام را خلق نمود. [/box]

به گزارش اختصاصی رصد روز، گروه مالی پارسیان از شرکتهای زیرمجموعه بانک پارسیان است که ۹۹ درصد سهام آن در تملک بانک بوده و توسط حمیدرضا رفیعی به نمایندگی از بانک پارسیان مدیریت می شود. این گروه دارای ۶ شرکت فرعی (گروه صنایع فولاد صبح پارسیان، لیزینگ پارسیان، خدمات مشاوره خرد پیروز، کارگزاری پارسیان، تأمین اندیشه پارس و خدمات بیمه ای امین پارس) ۴ شرکت وابسته (تأمین سرمایه لوتوس پارسیان، پالایش پارسیان سپهر، صرافی پارسیان و بیمه پارسیان) و ۲ شرکت تحت مدیریت (صندوق قرض الحسنه بانک پارسیان و سرمایه گذاری آتیه پارسیس پارس) می باشد.

آنطور که در پورتال این شرکت قابل مشاهده است: اهم موضوع فعالیت شرکت بر اساس مفاد اساسنامه شامل ایجاد، سرمایه‌گذاری یا مشارکت در تاسیس شرکت‌های تجاری از هر قبیل و خرید و فروش سهام شرکت‌های تولیدی، بازرگانی و خدماتی شرکت‌های تجاری می‌باشد.

در ۲۶ مرداد سال ۹۹ طبق تصمیم هیئت مدیره بانک پارسیان مصوب می شود تا برج زرافشان طبق مبایعه نامه ای در تاریخ ۳ شهریور همان سال به گروه مالی بانک پارسبان به ارزش ۱۷ هزار میلیارد ریال ( ۱.۷۰۰ میلیارد تومان) به گروه مالی بانگ پارسیان منتقل شود که تا پایان سال قبل ۱۵ میلیارد هزار میلیارد ریال آن پرداخت گردید.

نکته اینکه، مجموع سرمایه گذاریهای این گروه در حوزه املاک در پایان سال قبل رقم قابل توجه ۲۰ هزار میلیارد ریالی را نشان میدهد که بیش از ۱۸ هزار میلیارد ریال آن مربوط به برج زرافشان است.

برج زرافشان در شهرک غرب تهران با زیربنای کل ۴۲ هزار و ۷۹۹ متر مربع (بیش از ۴ هکتار) با ۳۰ طبقه در حال ساخت می باشد که تا اردیبهشت ماه سال جاری حدود ۸۸ درصد پیشرفت داشته و احتمالا تا پایان سال یا ابتدای سال آینده تکمیل و به بهره برداری می رسد و این سؤال بدون پاسخ می ماند که لزوم چنین سرمایه گذاری هنگفتی در املاک که نتیجه ای جز گرانی بیشتر زمینهای منطقه ندارد چیست و آیا اصولاً چنین سرمایه گذاریهایی با این حجم مالی نیازی به دانش اقتصادی دارد؟

*هرگونه کپی برداری از این گزارش تنها با ذکر منبع بدون اشکال است

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط

آخرین اخبار