به گزارش اختصاصی رصد روز ، در حالیکه در روزهای پایانی سال ادارات و سازمانهای دولتی و خصوصی در حال مهیا شدن برای عیدی دادن به پرسنل خود هستند دانشگاه آزاد اسلامی با صدور احکام ناعادلانه برای سه تن از اعضای هیئت علمی خود دست به حرکتی غیرمنصفانه و غیرحرفه ای در فضای آموزشی کشور زد.
تلاشهای صورت گرفته این افراد جهت مطالبات صنفی و مسائل معیشتی با تجمع در مقابل مجلس و دانشگاه مطابق با نص 27 قانون اساسی به صورت کاملا مسالمت آمیز و به دور از مسائل فراصنفی صورت گرفت اما بی توجهی به این موضوع منجر به صدور احکام ناعادلانه برای سه نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شد.
اردیبهشت ماه سال جاری بود که رهبری انقلاب در دیدار با تشکل های دانشجویی بیان کرد پرچم آرمان خواهی و مطالبه گری را زمین نگذارید اما عجیب اینجاست که مدیران دانشگاه نشین بی توجه به این فرمایشات و بدون در نظر گرفتن موارد قانونی تنها در جهت ساکت کردن فریاد حق خواهی برخلاف اصول احکامی قابل توجه را برای سه تن از پر سابقه ترین اعضای هیئت علمی خود صادر کردند.
منتظریم بببینیم که مدیران دانشگاه در این زمینه پاسخگو خواهند بود یا خیر هرچند که انتشار گزارشات قبلی و عدم پاسخگویی مدیران دانشگاه به آنها نشان داد خیلی نباید منتظر پاسخگویی دانشگاه بود اما این موضوع سبب نخواهد شد تا طرح مسائل در این خصوص با وقفه روبرو شود.
ضمن اینکه انتظار می رفت پیش از صدور چنین احکامی در ابتدا از این افراد دعوت می شد تا درباره مسائل مورد نظر بحث و گفتگو صورت گیرد نه اینکه ناگهان با صدور چنین احکامی آن هم در روزهای منتهی به پایان سال چنین جو بدی در فضای آکادمیک کشور ایجاد شود.
برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید
بیشتر بخوانید
افشای سند برداشت مکرر از صندوق های دانشگاه آزاد اسلامی از سال ۹۱ و بازنگرداندن مبالغ
وضعیت فعلی دانشگاه آزاد اسلامی دستاورد آن را به خطر می اندازد
افشای اسناد یک تبعیض آشکار در گزینش برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی قربانی تبعیض و تصمیمات غلط مدیریتی
افشای سند یک فروپاشی در دانشگاه آزاد اسلامی
معلم
24 فوریه 2021
واقعابیشرمانه است...مسؤولان حیارابدجای خودش بستهِ.اند......نبایدساکت بشینیم...چاره تجمع وفریاداست.
علی
24 فوریه 2021
واقعا باعث تاسفه که دکتر تهرانچی به جای پاسخگویی فقط در حال خفه کردن صدای افراد هستند...
مهسا کاوسی
24 فوریه 2021
با عرض سلام و احترام ایکاش مسئولین محترم دانشگاه قبل از هر اقدامی، لحظه ای خود را به جای زیردستان خود تصور کنند. با این دریافتی ناچیز چطور می شود چرخ زندگی را چرخاند؟ البته که آنها هرگز نمی توانند شرایط ما را درک کنید چون دریافتی آنها حداقل 5 برابر ما است. مگر حرف ناحق زده اند که حقوق ناچیزشون را قطع کرده اید.
دریا
24 فوریه 2021
اگر روسا پاسخ های منطقی دارند چرا شفاف در یک مناظره مطرح نمی کنند!!
یاشار
24 فوریه 2021
این کاهش حقوق فقط مختص به سه نفر نیست این ماه دانشگاه آزاد اهواز هم بر اثر قرض ورزی و عقده بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ هرار از اعضای هیات علمی خودشون کم کردند در حالیکه مدیران حق مدیریتشون ۲ برابر شده و اعضای هیات علمی واحد اهواز به سختی امرار معاش میکنند . کجاست این عدالت
سعید
24 فوریه 2021
خدایا امرار معاش و زندگی مادی ما رو دست چه آدم هایی سپردی؟
استاد دانشگاه
24 فوریه 2021
کاش دکتر تهران چی، به جای تنبیه این افراد را تشویق می کرد. چرا چکشی برخورد کرده؟
سیده
24 فوریه 2021
دانشگاه ازاد زمان جاسبی از هر نظر بهتر بود. این اقایان انگار دانشگاه ملک شخصیشان است که بیرون کنند حقوق کم کنند. کرونا هم فرصتی مغتنم بود تا چهره خودشان را نشان دهند.
Sara
24 فوریه 2021
خدایا کی اینا می رن
S
24 فوریه 2021
برخی مدیران بسیار متین بوده و خود اعتراض کردند. ولی متاسفانه برخی از افراد بیسواد که به همین منظور استخدام شده اند حمایت می کنند
سید رضا
24 فوریه 2021
متاسفم. این طهرانچی خوبه آدم مهمی نیست خودشو گم کرده فکر میکنه نیروهای دانشگاه برده اش هستند.
حسین
24 فوریه 2021
اینها خلاف جهت خط ولایت فقیه، افراد مطالبه گرو هم حقشو نمی دهند و هم لگدمال می کنند. مرگ بر ضد ولایت فقیه
سلیمانی
24 فوریه 2021
این آقا نوبرانه روحانی نیست؟!!!
میثاق
24 فوریه 2021
دکتر تهرانچی و مدیرانش کلا انقلابی نما هستند.
مهدی
24 فوریه 2021
مسئولینی که از دانشگاه آزاد فقط آزاد بودن در تاراج اموال دانشگاه را که سالیان سال با دسترنج کارکنان و اعضای هیات علمی جمع شده را به تاراج میبرند!
محسن مرداویج
25 فوریه 2021
این برخوردها نشان می دهد که تنها راه تحقق حق شروع یک حرکت جدید مانند عدم برگزاری هرگونه کلاس از شروع همین نیمه تا زمان رسیدن به نتیجه است.
محسن رفیع پور
25 فوریه 2021
سلام علیکم اینجانب از اساتید مدعو دانشگاه آزاد تهران مرکز هستم که 6 ترم تدریس نموده ام حق التدریس بنده پرداخت نشده است ای در حالی است که مبلغ حق التدریس بنده از حقوق یک کارگر افغانی کمتر است. دانشگاه بدون توجه به حقوق اساتید حق التدریس اقدام به صدور احکام اینچنینی می نماید. این احکام باعث ایجاد تعارض در میان کارکنانخدوم دانشگاه آزاد می شود. بنده شاهد کاهش شدید انگیزه کارکنان در دانشگاه آزاد می باشم یکی از دلایل این اتفاق اینست که مدیران ارشد دانشگاه آزاد اکثرا از سازمان های دولتی که از بودجه دولتی استفاده می نمایند به دانشگاه آزاد منتقل شده اند که متکی به درآمد های خود است رویه استفاده شده در دانشگاه های دولتی بعضا مشکل دانشگاه آزاد اسلامی را حل نخواهد کرد.
مهدی
26 فوریه 2021
با سلام کاش فقط مدیران با اون خودکار دستشان فقط بلدن حکم اخراج بزنن تو بحث مدیر بودن هم به زیردستان نگاهی کنن و بحث و تبادل نظر کنن که پرسنل از حقوق و مزایای کم با این تورم مینالن یک بار هم شده در تجمع پرسنل حضور پیدا میکردن که پای دردل آنها بشینن و فکر و چاره اندیشی کنن شما که کارفرما هستید در سازمان مرکزی فکری برای این وضعیت اسفبار حقوق مزایا پرسنل تو تورم بیندیشید نه با اخراج کردن فقط بدبینی و کینه پرسنل از سازمان بیشتر میکنید این راهکار و راه چاره نیست