روابط عمومی فولاد مبارکه اصفهان در سخت ترین سال فعالیت این واحد در نوزدهمین جشنواره برترین های روابط عمومی ایران حائز جایزه برترین روابط عمومی کشور شد
به گزارش اختصاصی رصد روز، جام جهانی چکیده ای از تصاویری بود که در زمین های بزرگ تر هم شاهدش بودیم و هستیم قابی که در آن گاهی روی سخت یک حادثه اشک ها و لبخند هایی را جاری می کرد با همه آنچه انجام گرفته و انجام نگرفته بود. خیلی ها مستطیل سبز تقابل را سبز نمی دانند و برخی ها واژه بی رحم را در توصیفش به کار میبرند قابی که با وجود مخاطبانش سعی میکند درسهایی را برای ارائه داشته باشد درس هایی مانند احترام به رقیب، عذرخواهی، جوانمردی و مهمترین پیامش در جنگیدن تا لحظه آخر و امید داشتن دیده می شود. و در نهایت قهرمان جهان خواهد بود که عصاره همه این کلمات باشد گاهی کمتر گاهی بیشتر.
شرحی که نشان میدهد در رویدادهای دیگر و بزرگتر هم می شود جنگید و ناامید نشد، می شود افتاد و زمین سنگر آخر این افتادن نباشد ناجوانمردی دید و جوانمردی کرد، میشود یک تیم بود که هدفش را با چیزی معامله نمی کند حتی اگر گاهی یک قضاوت مانع تحقق یک رویا باشد.
از مولود انقلاب تا فولادی که می خواستند بسازند
با همین وصف تاریخ را کمی به عقب کوک کرده و در زمین صنعت اتفاقات را مرور می کنیم تیترهایی که میرفت تا یک اسم به بزرگی فولاد مبارکه را جدا از همه اثراتی که برای کشور داشت و دارد به مظان اتهام هایی بکشد که دودش در سنگر غریبه ها بلند شود و آتشش خرمن تلاش را بسوزاند.
همه جا حرف از فولاد مبارکه بود حتی در صفحاتی که هیچ نتیجه خوبی از آن نمی شد گرفت و عمر برخی از آنها با این تیترها یکی بود و مماتشان هم با فروکش کردن آن اتفاقات مقارن شد هرگز حسین پرسید چطور و چگونه اسمی که تا قبل از آن همیشه سنمبل امیدواری و جنگیدن بود اینطور به محاق می رفت؟
فولاد مبارکه اصفهان پاسخ داد اما در زمینی به بزرگی تلاش و با هدفی به بلندای نام پر آوازه ایران. همه جواب های سفت و سخت از فولاد طلب می کردند و فولادیها چرخ صنعت را می چرخاندند تا آنهایی که باید، ببینند. از رسانه زرد تا رسانه سرد هر روز یک صفحه از طوماری که برای فولاد نوشته شده بود را علم می کردند و فولادیها همچنان پا در رکاب تولید بودند.
بازی ناجوانمردانه ای که قضاوتش بر عهده موجی بود که نه عقبه فولاد را می دانست و نه حتی حاضر بود کمی بیشتر از چیزی که القاء می شد بداند و فولادیها همچنان صبورانه سنگر تولید را حفظ کردند. بعضی ها حتی حاضر نبودند بعد از شنیدن اصل ماجرا عذرخواهی کنند و انگار بنا بود که هدف وسیله را توجیه کند.
فولادیها رکورد تولید را جابجا کردند و همه باز هم فقط از یک اتفاق می گفتند و کسانی که درست جستجوی کردند از فولاد خبرهای خوب میشنیدند خبرهایی که تولیدکنندگانش لباس جهاد به تن کرده بودند تا مولود انقلاب همراه انقلاب و همگام انقلاب باقی بماند.
خبرهای خوب از تلاشی خوب که دوست نداشت بر دوش کشور هزینه های بیشتر از مقاومت باشد تنها یار تعویضی فولادیها عوض شدن شیفت تولیدشان بود و آن طرف تر رسانه هایی که جای خود را با هم عوض می کردند تا محکم تر ضربه بزنند و این ریشه صنعت بود که دردش را حس می کرد.
محمد یاسر طیب نیا مرد سال فولاد کشور شد شهری که تاب آوری کرد و هم از فولاد گفت و هم از آنچه باید انجام شود حالا در هجدهمین دوره سمپوزیوم بینالمللی روابط عمومی ها و نوزدهمین جشنواره برترین های روابط عمومی ایران فولاد مبارکه اصفهان جایزه روابط عمومی برتر کشور را از نوزدهمین دوره جشنواره برترین های روابط عمومی ایران از آن خود کرد و در زمینه ارتباطات رسانه ای و برنامه ریزی ارتباطی و پیوست ارتباطی ۲ لوح تقدیر دریافت جایزه ای که تنها باید آن روزها را با همه زخم ها و حجم ها تجربه کرد تا شیرینی به دست آوردنش شود.
برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید