بورس این روزها شرایط خوبی را پشت سر می گذارد و طبق اعلام روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار رکورد ورود پول حقیقی در سال ۱۴۰۱ شکسته شده است.
به گزارش رصد روز،روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار در صفحه توییتر خود اعلام کرد: دیروز (دوشنبه) و در پایان معاملات بازار سرمایه، رکورد ورود پول حقیقی در سال ۱۴۰۱ شکسته شد. سهامداران حقیقی بهطور خالص بیش از ۵۸۰ میلیارد تومان خریدار سهام بودند.
این گزارش میافزاید: در جریان دادوستدهای روز گذشته بازار سرمایه، بیش از 11میلیارد و 41میلیون سهم و حق تقدم بهارزشی بالغ بر 6هزار و 248میلیارد تومان در بیش از 422هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد 45هزار و ۷۳ واحدی در ارتفاع یکمیلیون و 389هزار و ۷۴۹ واحد قرار گرفت، که یکی از نکات بارز معاملات دیروز افزایش حجم و ارزش معاملات است.
برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید