قیمت دام پایین آمد اما گوشت نه!

دلالانی بین دامدار و کشتارگاه معروف به چوبدار، واسطه‌هایی بین کشتارگاه و قصاب،‌ کشتارگاه، بسته بندی و فروشگاه های زنجیره‌ای همه سهم زیادی از بازار گوشت می‌گیرند.

به گزارش رصد روز، یکسال است گوشت در محدوده کیلویی ۲ میلیون تومان است، قیمت دام زنده پایین هم می‌آید گوشت پایین نمی‌آید.

مدیر عامل اتحادیه دامداران ایران جواد ابراهیمی می‌گوید، دامدار دام زنده را کیلویی ۷۰۰ هزار تومان می‌فروشد،‌ که طبق عرف دو بر ابر آن یعنی یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان باید دست مردم برسد، اما دلالانی هستند که این قیمت را بالا می‌برند.

دلالانی بین دامدار و کشتارگاه معروف به چوبدار، واسطه‌هایی بین کشتارگاه و قصاب،‌ کشتارگاه، بسته بندی و فروشگاه های زنجیره‌ای همه سهم زیادی از بازار گوشت می‌گیرند.

به طوری که مرداد ماه امسال مدیر عامل اتحادیه دام سبک از کاهش دام زنده خبر داد اما قیمت گوشت در بازار پایین نیامد،‌ او هم دلالان را به انتقاد گرفت.

ناترازی در سهم درآمدی حلقه‌ها، تولید را ضعیف و حلقه‌های دلالی و واسطه‌گری را فربه‌ترمی‌کند و این طور می‌شود که روز به روز از تعداد دام‌های آنها کم و به ماشین‌های و آپارتمان‌های لوکس اینها اضافه می‌شود.

حال کارشناس ارشد کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید: نظارت حلقه مفقوده در فرایند تولید تا رسیدن به دست مصرف کننده است، سهم واسطه‌ها باید منطقی باشد اگر از ریل خارج شود، فشار همواره روی دوش مصرف کننده و تولید کننده سنگین‌تر خواهد شد.

وزارت جهاد کشاورزی مسئول نظارت بر بازار محصولات کشاورزی است.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

مطالب مرتبط