نفت ۲۰۰ دلاری؛ تارگت ایران!!!

کارشناسان نفتی هشدار می‌دهند که ادامه جنگ می‌تواند قیمت نفت خام را به مرز ۲۰۰ دلار در هر بشکه برساند.

به گزارش رصد روز، با افزایش حملات ایران از شب گذشته و محدودیت‌های تردد در تنگه هرمز، نگرانی‌ها از جهش بی‌سابقه قیمت نفت در بازارهای جهانی شدت گرفته است.

بر اساس این گزارش، نفتکش‌ها در حال حاضر ریسک عبور از این آبراه استراتژیک را نمی‌پذیرند. حتی وعده‌های آمریکا مبنی بر افزایش نرخ بیمه و ارائه اسکورت نظامی به نفتکش‌ها نیز با بی‌تفاوتی و عدم استقبال مالکان کشتی‌ها مواجه شده است.

به نظر می‌رسد فاصله گرفتن ناو هواپیمابر “یواساس آبراهام لینکلن” از منطقه تحت پوشش نیروی دریایی ایران، بر بی‌اعتباری تضمین‌های آمریکا برای امنیت عبور نفتکش‌ها دامن زده است.این وضعیت امنیتی شکننده، بسیاری از کشورهای منطقه را به کاهش تولید نفت خود وادار کرده است. منابع آگاه از ارسال پیام‌هایی محرمانه از سوی برخی کشورهای منطقه به ایران خبر می‌دهند که در آن، این کشورها ضمن اعلام داوطلبانه کاهش تولید خود، از تهران خواسته‌اند که تاسیسات نفتی آن‌ها هدف حملات احتمالی قرار نگیرد.

کارشناسان نفتی هشدار می‌دهند که ادامه این وضعیت در منطقه می‌تواند قیمت نفت خام را به‌طور تصاعدی افزایش داده و به مرز ۲۰۰ دلار در هر بشکه برساند؛ رقمی که می‌تواند شوکی بزرگ به اقتصاد جهانی وارد کند.تنگه هرمز هم اکنون در مدیریت هوشمند جمهوری اسلامی ایران قرار دارد و گفته شده ایران برای یک جنگ حداقل ۶ ماهه برنامه‌ریزی کرده است.

برای عضویت در کانال رصد روز کلیک کنید

منبع : فارس

مطالب مرتبط

آخرین اخبار